Lens Rakip Tanımıyor!

Lens ile Mezunsther United takımları karşı karşıya gelirken Lens takımı birçok maçı olduğu gibi bu maçı da tecrübesi ile kazanıp liderliğini açık ara farkla sürdürdü.
Lens takımı maça iyi başlarken ilk golü yiyen taraf olsa da hücum hattındaki silahlarıyla bu gole çabuk cevap verip devreyi 2 1 önde tamamlamasını bildi. 2. yarının başında peş peşe gollerle farkı açıp rakibin direncini düşüren ekip sahadan farklı bir galibiyetle ayrılırken önemli bir virajı daha kayıpsız geçti. Aliş 4 golüyle gol krallığındaki farkı da açmaya devam ederken diğer goller Davut ve Emir’den geldi.
Mezunsther United takımı kadro yapısına ve oynanan oyuna bakıldığında rakipten daha iyiydi desek yanlış söylemiş olmayız fakat gol yollarındaki eksiklikler maçı kaybetmelerine sebep oldu. Hem orta alanda iyi pas yapan hem de 3. bölgede etkili ataklar yapan ekip rakip kaleye yeteri kadar şut çekmeyince skor üretme şansı çok da bulamadı, kaleci Kerem’in etkili kurtarışlarına rağmen savunmada verilen boşluklarla açılan farka engel olamadılar.
Maçın Adamı: Aliş
Maçın Gümüş Adamı: Davut
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Aliş
Maçın Centilmeni: Ahmet
Maçın Golü: Aliş