Çernobil 2.Yarı Açıldı

Günün 2.maçında karşı karşıya gelen Emek City ile Çernobil takımları arasındaki mücadele ilk yarı kıran kıranaydı. 19.dakikada Mustafa açılışı yaparken Emek takımını öne geçirdi. İlk yarı tek gol olurken 2.yarı yavaş yavaş oyuna ağırlığını koyan Çernobil takımı önce skoru eşitledi sonrasında öne geçmeyi başardı. Geriye düşen Emek takımı oyundan düşünce Çernobil takımı farka giderek maçı 7-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri 
Maça çok iyi bir giriş yapamayan ekip ilk yarı bir türlü oyuna ısınamazken kalelerinde golü görüp ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarıya çok hızlı başlayan ekip dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu ve önce Mustafa ile beraberliği sonrasında Naim ile öne geçmeyi başardı, öne geçtikten sonra maçı koparan Çernobil takımı maçı 7-3 kazanırken kalede görev alan Servet maç boyunca kurtarışları ile takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada çok iyi bir maç çıkaran ekipte bazı oyuncular zaman zaman oyundan düşse de Hasan maç boyunca takım arkadaşlarının hatalarını kapatmaya çalıştı. İleride geç açılan ekip açıldıktan sonra durdurulması zor bir gol makinasına dönüştü. Naim ileri uçta görev alırken gol yollarında sıkıntı yaşasa da takım arkadaşlarını besledi. Takımın skor yükünü çeken Mustafa ise attığı goller ile takımını öne geçirirken bitiriciliği ve tekniği ile göz doldurdu. İlk yarıyı geride tamamlasa da oyundan düşmeyen Çernobil takımı maçı 7-3 kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri 
Maça temkinli başlayan Emek City kontra ataklar ile gol ararken 19.dakika Mustafa ile öne geçmeyi de başardılar ve ilk yarı skoru korudular. 2.yarı savunmada oynayarak skora yatmaya çalışan ekip kalelerinde golü gördükten sonra dağıldılar ve farklı mağlup oldular. Kalede görev alan Hasan maç boyunca takımını kurtarışları ile ayakta tutarken yediği gollerde savunmasının çok hatası vardı ve yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekip ilk yarı kusursuz bir maç çıkarırken 2.yarı çok kötüydüler. Yusuf maç boyunca savunmasını terk etmezken genelde yalnız kaldı. İleride çok zor pozisyon bulan Emek takımında Ömer takımının ataklarını yönetirken oldukça iyi top dağıttı. İleri uçta görev alan Mustafa ise takımını öne geçirmeyi başarırken maç boyunca istediği toplar ile buluşamadı. Maça oldukça iyi bir giriş yapan ekip ilk yarıyı önde tamamlamayı başarsa da kalelerinde golü gördükten sonra çok çabuk oyundan düştüler.

Maçın Adamı:Mustafa (Çernobil)
Maçın Gümüş Adamı:Servet
Maçın Golü:Mustafa(Çernobil)
Maçın Kalecisi:Servet
Maçın Savunması:Hasan
Maçın Orta sahası:Mustafa (Çernobil)
Maçın Forveti:Mustafa (Emek City)
Maçın Centilmeni:Kerem