Maçın Hakkı Beraberlikti!

Günün ilk maçında Liverpool ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede ilk yarı karşılıklı goller ile geçilirken ilk yarı 2-2 berabere bitti. 2.yarı kemik seslerinin duyulduğu sahada 2 ekipte sert müdahalelerde bulunurken 2 ekipte üstünlük golünü bulamayınca maçın hakkı olan beraberlik ile maç 2-2 sonuçlandı.

Özkürtün Gençlik
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip 3.dakikada Birol ile açılışı yaparken uzun bir süre maçı önde götürdü, 18.dakikada Metin’in gölüne engel olamayan ekip skor eşitlense de bir kez daha öne geçmeyi başardı fakat skoru koruyamayınca ilk yarı 2-2 berabere bitti. 2.yarı galibiyet için bastırsa da bir türlü sonuca gidemeyen ekip sahadan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Mutlu kalesinde 2 gol görse de bir çok gol pozisyonunu engelleyerek beraberliği kurtaran kişi oldu. Savunmada çok sert bir maç çıkaran ekipte Dursun savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Dursun bir çok pozisyonda kritik müdahalelerde bulundu. İleride oldukça efektif olan ekipte Kerim hızı ve tekniği ile göz doldururken, Serdar takımının ataklarını yönlendiren isimdi ve takım arkadaşlarını besledi. Birol ise şutları ile etkili olurken maçın açılışını yapan isimdi. Maçta 2 kez öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamayınca beraberliğe boyun eğdi.

Liverpool
Maça adeta 1-0 geride başlayan ekip oyundan düşmeyerek skoru eşitledi, bir kez daha geriye düşmelerine rağmen ilk yarının son anlarında skoru eşitlemeyi başaran Liverpool takımı ilk yarıyı 2-2 eşitlik ile tamamlarken 2.yarı öne geçebileceği bir çok pozisyona girse de bunları gole çeviremeyince beraberlik kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Sercan bu maçta da tam bir görev adamı olduğunu kanıtladı takımı için her mevkide görev alan Sercan performansı ile alkış topladı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Nezir olgunluğu ile takımına seviye atlatırken takım arkadaşlarına oldukça güven verdi. İleride zaman zaman rakip savunma arasında kaybolsalar da Emrecan fiziği ve tekniği ile takım arkadaşlarına pozisyon hazırlarken Metin ile Furkan ise skoru taşıdılar. Metin şutları ile rakip kaleciyi zorlarken Furkan ise oyun görüşü ile fark yarattı. Maçta 2 kez geriye düşmelerine rağmen oyundan düşmeyen ekip beraberliği kurtardı.

Maçın Adamı:Sercan
Maçın Gümüş Adamı:Dursun
Maçın Golü:Metin
Maçın Kalecisi:Sercan
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Furkan