Malikhane’den Tek Kurşun

Günün ilk maçında Malikhane ile Mainz takımları karşı karşıya geldi. Kalecilerin mükemmel bir maç çıkardığı karşılaşmada 2 ekipte kusursuz bir maç çıkarırken ilk yarı bir çok gol pozisyonu olmasına rağmen ilk yarı gol sesi çıkmadı. 2.yarıya 2 ekipte etkili başlarken 30.dakikada Metin mükemmel bir rövaşata golü ile takımını öne geçirirken bu dakikadan sonra Malikhane takımı skora yönelik bir oyun sahaya yansıtarak skoru korumaya çalıştı. Mainz takımı ise beraberlik için bastırsa da kaleci Oğuz’u bir türlü geçmeyi başaramadı. Kısır geçen maçı Malikhane takımı 1-0 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri 
Maça temkinli başlayan Malikhane takımı ilk yarı rakibi ile karşılıklı bir çok gol pozisyonuna girse de kalecilerin performansı nedeniyle ilk yarı 0-0 bitti. 2.yarı Metin’in bireysel başarısı ile öne geçmeyi başaran Malikhane takımı maçı 1-0 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Oğuz mükemmel bir performans sergilerken refleksleri ile maçı takımına kazandıran isimdi. Sayısız gol pozisyonunu engelleyen Oğuz profesyonel kalecilere taş çıkarttı. Defansta çok fazla efor sarf eden ekipte Şerif savunmanın bel kemiğiydi. Bir çok pozisyona ayağını koyan Şerif savunmada etten bir duvar ördü. İleride kısır bir maç çıkarsalar da bireysel yetenek sonucunda skoru bulan ekipte Sunay forvette görev alırken zaman zaman rakip savunma arasında kayboldu ve istediği toplar ile buluşamadı. Takımına galibiyeti getiren golü atan Metin maç boyunca takımının ataklarını şekillendirirken zaman zaman golü de aradı ve attığı mükemmel bir gol ile maçın skorunu belirledi. Takım olarak oyun disiplininden hiç kopmayan Malikhane takımı skoru korumayı başararak maçı 1-0 kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça çok istekli başlayan Mainz takımı ilk yarı bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü rakip kaleciyi geçmeyi başaramadılar. İlk yarı başladığı gibi biterken 2.yarı kalelerinde hiç beklemedikleri bir gol gören ekip maçın son 20 dakikasında neredeyse tek kale oynadı fakat bir türlü aradıkları golü bulamayan Mainz takımı maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Evren maç boyunca bir çok golü engellese de yediği golde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok iyi bir maç çıkaran ekip bir anlık dalgınlıklarında golü yedi. Mehmet ve Ahmet takımlarının en iyi isimleri olurken Ahmet savunmasını maç boyunca terk etmezken bir çok pozisyonu başlamadan bitirdi. Mehmet ise savunmaya yardım ederken takımının ataklarını da şekillendiren isimdi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte bütün oyuncular bir çok gol pozisyonuna girse de bunları bir türlü sonuçlandıramadılar. Cihan takımının en pasif oyuncularından biri olurken takımını bir kaç pozisyonda oldukça yavaşlattı. Takım olarak çok iyi bir maç çıkaran ekip bir türlü aradıkları golü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Oğuz
Maçın Gümüş Adamı:Metin Yoğurtçu
Maçın Golü:Metin Yoğurtçu
Maçın Kalecisi:Oğuz
Maçın Savunması:Şerif
Maçın Orta sahası:Metin Yoğurtçu
Maçın Forveti:Sunay
Maçın Centilmeni:Mehmet