Çepni Sk Yükselişte!

Gecenin maçında Çepni Sk takımı ligin yeni ekibi İhsaniye takımını ağırladı. Maça hızlı başlayan ekip Çepni Sk takımı olurken ilk bölümlerde buldukları gollerle skor avantajını eline alsa da ilerleyen dakikalarda yedikleri peş peşe gollerle skora denge geldi ve ilk yarı 4 4 lük eşitlikle sona erdi. 2. yarıda zaman zaman zorlansalar da son bölümlerde buldukları gollerle farkı açtılar, son dakikaya 1 farklı önde girip kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar santrası olmayan golle farkı 2 ye çıkarıp zorlu bir galibiyet aldı ve 4 basamak birden yükselip 5. sıraya yerleşti.
Çepni Sk takımında bu akşam ön plana çıkan bir şey vardı ki takım içi tartışma hiç yaşamadılar ve maç boyunca istekli ve gayretli bir oyun sergilediler. Çok iyi paslaşmalar yapan ekip çok net pozisyonlar bulan ekip uzaktan da etkili şutlarla sürekli goller aradılar ve aradıkları golleri de buldular. Gol yemelerine rağmen maçı hiç bırakmayan ekip savunmada da iyi mücadele ettiler fakat bu akşam hücum hattı geçer not aldı ve performansıyla beğeni topladılar. Son bölümlerde Emir savunmaya geçip Mehmetcan orta alana geçince kilidi açtılar ve peş peşe gollerle skoru ellerine alıp 3 puanı ceplerine koydular. Bugün bireysel olarak herkes görevini çok iyi yaparken bunun dışında takım oyununu sahaya çok iyi yansıttılar diyebiliriz.
Cihat kalesinde bazı hatalı goller yese de yine de çok net kurtarışlar imza attı. Mustafa savunmadaki yerini hiç kaybetmezken oldukça iyi bir maç çıkardı, Mehmetcan savunmadaki başarılı oyununun yanısıra 2 asist 3 gollük performansıyla geceye damgasını vurdu. Orta alanda Emir oyunu iyi kurarken son bölümde savunmada çok kritik toplar kazandı, maçı da 1 gol 2 asistle tamamladı. Burak son bölümlerde attığı 2 golle takımına hayat verirken kanatları çok iyi kullandı, Nevzat da skora ciddi katkı sağlarken 2 gol 1 asist ile galibiyette pay sahibi oldu. Onur bu akşam çok istekliydi, mücadelesi ve azmiyle beğeni topladı 1 gol 2 asist ile maçı tamamladı.
İhsaniye takımı ise ligde çıktıkları ilk maçın ilk bölümlerinde biraz bocalasalar da sonradan buldukları gollerle maça ortak oldular ve devrenin sonunda skora dengeyi getirmeyi başardılar. 2. yarının başlarında Mustafa’yla buldukları golle öne geçmeyi başaran ekip skor avantajını koruyamazken son dakikalara 1 fark geriden girse de aradıkları beraberlik golünü bulamadılar ve sahadan yenilgiyle ayrıldılar. Buna rağmen mücadelesi ile beğeni toplayan ekip lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşadılar diyebiliriz. Hücum yollarında Mustafa ve Sezer ile etkili olan ekip savunmadan gelen bindirmelerle etkili olmaya çalıştılar ve hücum olarak iyi de bir maç çıkardılar. En büyük handikapları kolay gol yemekti ve bu sebepten dolayı sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Samet oyunu geriden iyi kurarken ön plana çıkan isimlerin başında geldi. Sezer attığı 5 golle yıldızlaşırken bu performansı takımına puan getirmese de izleyenlerin beğenisini topladı, son dakikada kendi sahadan attığı gol görülmeye değerdi. İleri uçta görev yapan Mustafa attığı güzel bir golün ve 5 asistinin yanı sıra mücadeleci ve istekli oyunuyla takımına ciddi katkı sağladı sadece takımının değil sahanın en iyilerindendi.
Maçın Adamı: Mehmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Sezer
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Mehmetcan
Maçın Ortasahası: Sezer
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Sezer
Maçın Centilmeni: Emir