Çepni Nihayet!

Yıldırım Fc takımı maça savunma ağırlıklı bir oyunla başlarken Özellikle defans hattında iyi kapanıp disiplinli bir savunma anlayışı sergilediler. Rakibin paslı oyununa ve Top kontrolüne oyun hakimiyetine rağmen İyi kapanarak rakibe çokta fazla pozisyon vermediler. İlk bölümlerde sayılı pozisyon bulmalarına karşın bunları skor olarak hanelerine yazdıran ekip devreyide 3-0 gibi farklı kapattı. Ve bu skor kendileri için büyük bir avantaj oldu. Skorun bu denli açık olması onları rehavete sokarken İkinci yarıda buldukları skor avantajını koruyamadılar. Ve savunmada yaptıkları top kayıpları ile kalelerinde goller görüp 4-2 lik skordan 5-4 mağlubiyet ile sahadan ayrıldılar. Genel anlamda iyi savunma yapmalarına rağmen ikinci yarıda skor avantajından kaynaklanan rehavet mağlubiyetle ki en büyük etken olurken Özellikle savunmadan çalımla çıkmaya çalışmaları ve burda yapılan top kayıpları karelerinde gol görmelerine sebep oldu. Bu golleri nasıl olsa telafi ederim düşüncesinde olmalarına rağmen ilerleyen dakikalarda İstedikleri pozisyonları bulmalarında zorladılar. Ve son bölümlerde Yusuf’un net bir pozisyon kaçırması dışında çokta fazla pozisyon bulamadılar. Uzaktan şutlar ile gol arayan ekip bunlarda başarılı olamadı. İlk Yarı da her şey güllük güneşlikti fakat ikinci yarı kendileri için tam bir kabus oldu. Özellikle ikinci yarı Emre ve Yusuf’un ilerde kalması orta sahada eksilmelerine sebep olurken Mücadele güçleri düşünce rakip takımda pozisyonlar bulmaya başladı. Emre kosa attığı ve attırdığı gollerle İlk yarıda başarılı bir performans sergilese de İkinci yarıda oyundan düştü. Yusufta bugün isteksiz bir oyun oynadı. Mustafa attığı güzel gole rağmen Oda ikinci yarı yorgun bir performans sergiledi. Orta alanda çok yalnız kaldığını söyleyebiliriz. Zaman zaman gereksiz şutlar la takımının ataklarını sona erdiren isim oldu. Emre maça çok iyi başladı ve çok top kesti belkide maçın kahramanı olabilirdi. Özellikle ilk yarıda çok yerinde müdahaleler yaptı. Ama ikinci yarıda orta alanda yapılan top kayıpları gol yemelerine sebeb oldu tabi bu gollerden sonra savunmada iyice oyundan düştü ve maçı ellerinde tutamadılar.
Kaleci ali ilk yarıda nefis kurtarışlar yaparken rakibe adeta tek başına dur dedi. Çokta fazla koruduğu kaleye şut gelmesede 5-6 net etkili şutu başarılı bir şekilde kurtardı Ve kalesini ilk yarıda gole kapattı diyebiliriz. Fakat ikinci yarıda oda takımı ile beraber oyundan düştü ve mağlubiyet engel olamadı.
Çepni Sk 4 maçlık Mağlubiyet serisinin ardından Bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkmıştı aslında maça oyun olarak iyide başladılar. Çok iyi pas yaparak oyunu rakip sahaya iyi yıktılar. Fakat savunma arkasına atılan toplarda Çaresiz kalarak ilk yarıyı mağlup tamamladılar. Buna rağmen oyun anlamında güzel hoş gelen bir oyun sergilediler. Çok iyi pas yapan ekip zaman zaman etkili şutlarla pas aradılar fakat rakip kaleciyi geçmekte ilk yarıda zorlandılar. Savunmanın arkasına derin toplar düşünmelerine karşın Bu pozisyonlarda da rakip savunmayı geçmekte zorlandılar. İlk yarıda iyi bir oyun sergilemelerine karşın gol yollarında çok şansız olduklarını söyleyebiliriz.
Aslında ikinci yarıya da tutuk başlayan ekip kalelerinde ilk dakikalarda gol gördüler. Gol ile oyundan düşer gibi olan ekip rakip savunmada yapılan top kayıpları kendilerine cesaret verdi. Buldukları gollerle iyice hırslanan ekip baskılı oyunun karşılığını buldukları goller ile aldılar ve sahadan 5-4 galibiyetle ayrıldılar. Skor olarak daha farklı Ayrıla bilmesine karşın özellikle son dakikalarda Çok net pozisyonlar buldular fakat bunları cömertçe harcadılar. Genel anlamda başarılı bir performans sergilediler. Tabii ki bu oyunda Ramazan’ın orta alandaki performansı çok büyük etki sağladı. Oyunu İyi yönlendirdi pas alışverişlerini iyi yaptı. Savunmanın arkasına nefis paslar verdi. Emirde attığı gollerle geceye damgasını vurdu. Kesinlikle galibiyette çok büyük payı vardı. Onun dışında Mehmetcan savunmadaki yerini kaybetmedi. Nevzat çok çalışkandı. Onurda ilerde gayet etkili olmaya çalıştığını söyleyebilirz. Abdullah da savunmadaki yerini kaybetmedi ve disiplinli bir oyun sergiledi

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.