Çelebi United Fırsat Tepti…

Maçın Adamı: Arif
Maçın Gümüş Adamı: Ahmetcan
Maçın Kalecisi: Berkcan
Maçın Defansı: Şiyar
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: Arif
Maçın Golü: Arif
Maçın Centilmeni: Recep
Gecenin ilk maçında Geçen hafta oynanan maçın rövanşı niteliğindeki maçta Mezunsther United ile Çelebi United takımları karşı karşıya geldi. İlk 2 maçında gelecek adına umut veriyor dediğimiz Çelebi United maçı bu günkü maça da iyi başladı orta alanda topla etkiliydiler. Fakat ilk bölümlerde pozisyonları bulan taraf Mezunsther United takımıydı ve rakip kalede çok net pozisyonlar buldular, 9. dakikada öne de geçtiler fakat geçen maçın da skorunu düşünerek rahat kazanacaklarını düşündükleri pozisyonları cömertçe harcayan ekip bu pozisyonları çok aradılar ve devreye 2 1 geride girdiler. 2. yarıda peş peşe goller yiyen ekip Mehmet’in kırmızı kartla oyun dışı kalması sebebiyle büyük bir şok yaşasa da son 8 dakikaya 5 3 geride 6 kişiyle girmesine rağmen son bölümlerde buldukları 2 golle maça tutundu ve sahadan 1 puanla ayrıldı.
Çelebi United takımı iyi bir kadro ile sahaya çıkarken maçın son bölümleri dışında büyük bir disiplin içinde oynadılar ve skor avantajını da ellerine aldılar. Yaş olarak kendilerine göre daha tecrübeli bir takıma karşı oynamalarına rağmen çok iiy mücadele edip etkili ataklarla gol aradılar ve aradıklarını da buldular. Devreye 2 1 önde girerek büyük avantaj yakalayan ekip 2. yarıda karşılıklı gollerle geçen bölümün ardından son 10 dakikaya 5 3 önde giren ekip rakibin sahada 6 kişi kalmasıyla farkı açma şansı elde etmelerine rağmen rehavete kapıldılar vites düşürdüler ve yedileri gollerle 1 puana razı oldular. Arif attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Emre de orta alanda çok etkili bir maç çıkardı takımı taşıyan isimlerdendi. Savunma bloğu çok çalışkan bir maç çıkarırken rakibe çok da pozisyon vermediler.
Mezunsther United takımı rakibin kendilerine göre daha tecrübesiz olmasının da rahatlığıyla buldukları pozisyonları değerlendiremese de çok sıkıntı yapmasa da 2. yarıda bir türlü skoru ellerine alamadılar. Mehmet’in kırmızı kart görmesiyle 1 kişi eksik kaldıktan sonra bütün hatlarıyla yüklenen ekip aradıkları golleri son 3 dakikada buldular ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Ahmet orta alanda takımın en çalışkan ismi olurken 48. dakikada attığı golle ve başarılı oyunuyla alınan beraberlikte büyük rol oynadı, Mehmet ise 2 golle takımın en skorer ismiydi. Taha orta alanda mücadeleci bir oyun sergilese de son vuruşlarda çok şanssızdı, Şiyar ve Recep savunmadaki başarılı oyunlarını 1 er golle süsleyerek takımlarını ipten aldılar.