Çekiçspor Ter Attı

Günün 2.maçında Çekiçspor ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte istekli başlarken golü bulan ekip Çekiçspor oldu ve 4.dakikada öne geçti. 10.dakikada maça denge gelse de Çekiçspor hemen öne geçmeyi başardı. İlk yarıda Çekiçspor 2.kez öne geçince Liverpool takımı oyundan düştü ve Çekiçspor ilk yarı art arda goller bularak ilk yarıyı 5-2 önde tamamladı. 2.yarı oyunun kontrolünü elinde tutan Çekiçspor Liverpool takımına fazla pozisyon vermezken maçı 10-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili bir giriş yapan Çekiçspor erken bir gol ile öne geçmeyi başardı. Maça bir ara tekrar denge gelse de maçın kontrolünü maç boyunca elinde tutan Çekiçspor ilk yarıyı 5-2 önde tamamlarken 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyarak maçı 10-3 gibi farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Yahya bu maça çok fazla fedakarlık yaparak görev aldı. Rahatsızlığı olan Yahya rahatsızlığına rağmen çok iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyete destek oldu. Savunmada rakibe göz açtırmayan Çekiçspor’da İbrahim maç boyunca rakibi savunmasa yıldırırken savunmadan oyunu çok iyi yönlendirdi. İleride hızlı oyuncuları ile sonuca giden ekipte İsmail tekniği ve son vuruşları ile takımını sonuca götürürken maçın yıldızı ise İbrahim Ustaydı. Çok iyi bir maç çıkaran genç yetenek mükemmel’e yakın bir maç çıkarırken hızı ve ince bilekleri ile rakibi egale etti. Takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyan ekip fazla zorlanmadan galibiyete uzandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça beklemedikleri bir gol ile geriye düşen ekip skoru hemen eşitlese de bir türlü rakibine diş geçiremedi. İlk yarıyı 5-2 geride tamamlayan ekip 2.yarı biraz daha çabalasa da sonuca gidemedi ve maçı 10-3 kaybetti. Kalede görev alan Alparslan ilk defa Liverpool takımının kalesini korurken bekleneni veremedi. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Nezir savunmanın bel kemiğiydi. Genel olarak yalnız kalan Nezir elinden geleni yaparken ileride bir türlü bekleneni veremeyen ekipte ileride hareketlilik eksikti. Enes beraberlik golüne imza atarken maçın kalan dakikalarında silik bir görüntü çizdi. Takımının ataklarını şekillendiren Ozan ise çok fazla efor şarf ederken takım arkadaşlarının kendisine ayak uydurmaması sebebiyle yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:İbrahim U.
Maçın Gümüş Adamı:İsmail
Maçın Golü:İsmail
Maçın Kalecisi:Yahya
Maçın Savunması:İbrahim
Maçın Orta sahası:İbrahim U.
Maçın Forveti:İsmail
Maçın Centilmeni:Emre Ç.