Çekiçspor Lideri Son Dakika Golüyle Devirdi!

Gecenin ilk maçında Liverpool Fk ile Çekiçspor takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 2 2 sona eren maçta kazanan son dakika golüyle Çekiçspor oldu ve 6 5 lik skorla 5 puanı ceplerine koydular.
Maça Liverpool Fk takımı hızlı başlarken henüz 5. dakikada 2 0 lık üstünlüğü yakalamasına karsın oyun üstünlüğünü ilerleyen dakikalarda koruyamadılar ve ilk yarı 2 2 lik skorla sona erdi. 2. yarıda da pes peşe 2 gol bulan Liverpool Fk takımı bu skoru yine koruyamazken skora önce denge geldi ve uzatma dakikalarında gelen gol Çekiçspor a galibiyeti getirdi. Liverpool Fk takımı kalecisi Yunus Emre nin son dakikada kırmızı kart görmesi maçın kaderini etkilerken uzatma dakikalarında gelen gole engel olamadılar.
Kazanma Faktörleri;
Çekiçspor maç boyunca iyi bir futbol sergilerken gol yollarında istedikleri pozisyonları çok da bulamasa da skor üretmesini bildiler ve 2 kere yenik duruma düşmelerine rağmen sahadan galibiyetle ayrıldılar. Rakibe göre daha istekli olan Çekiçspor hemen hemen ideal kadrosuyla sahaya çıkmasının karşılığını 5 puanla alırken play off öncesi de geçer not aldılar. Maça çok kötü başlayan tecrübeli ekip başlarda bireysel hatalardan goller yiyip geriye düşse de oyunu çevirmesini bildi. Numan attığı 3 golle gecenin yıldızı olurken son dakika golüyle galibiyeti getiren isim oldu. Tugay savunmada rakibe tatlı sert oyunuyla geçit vermezken jeneriklik gollerine bu haftada da devam etti ve maçı güzel bir frikik golü ile tamamladı. Ebubekir de savunmanın başarılı isimlerinden olurken Ozi de etkili bindirmelerle hücuma katkı sağladı, 1 de gole imza attı.
Kaybetme Faktörleri;
Liverpool Fk takımı maça fırtına gibi başlarken henüz başlarda 2 0 öne geçse de skoru koruyamadı ve 2 kere 2 farklı skor avantajını yakalamasına karsın sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yenilenen kadro ile uyum sorunu yaşayan ekipte savunma olarak kötü bir maç çıkarmasalar da hücum anlamında tat vermediler, istedikleri oyunu oynayamayan ekip uzaklardan etkili şutlarla gol arasa da şans yanlarında değildi, 4 kez direkleri nişanladılar. Beklenenin altında kalan ekip beraberliği son dakika golüyle kaçırırken sahadan hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyetle ayrıldılar. Şahin 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Murat stoperde çok iyiydi, rakibin bir çok atağını durdurdu.
Maçın Adamı: Numan
Maçın Gümüş Adamı: İlyas
Maçın Kalecisi : Hakan
Maçın Defansı: Tugay
Maçın Ortasahası: Numan
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Centilmeni : Ebubekir
Maçın Golü: Şahin