Çekiçspor Galibiyetle Başladı!

Cesse halısaha Ligi Kapanış Sezonunda Diriliş takımı ile ligin yeni takımlarından Çekicspor takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda öne geçmeyi başaran Diriliş takımı ilerleyen dakikalarda Çekicsporun oyuna ağırlığını koyması ile maçı kaybetmekten kurtulamadı. Çekicspor ise ilk kaçında ligin etkili takımlarından Çekicsporu 6-3 yenmesini bildi.
Kazanma Faktörleri
İlk maçları olmasından dolayı maça tutuk başlayan ekip ilk dakikada geriye düşse de ilerleyen dakikalarda oyuna adapte olarak öne geçmeyi başardılar maçın kırılma anı ise 23.dakikada Diriliş takımının oyuncusu penaltıyı engellemek için kale önünde topu eli ile engelleyince kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Bu dakikadan sonra oyuna hakim olan olan Çekiçspor zaman zaman oyundan düşse de rahat bir galibiyet aldı. Takımın Kaptanı olan ve savunmada oynayan Turgay savunmada rakibin bir çok atağını başlamadan bitirdi, ileri uçta Ömer ve İbrahim takımları adına en iyi performansları gösteren isimlerdi. İkisininde oyun görüşü olan ikili bitiricilikleri ilerde göz doldururken İbrahim tekniği ve zarif hareketleri ile alkış alan isimlerdendi. Sonraki maçlarda Çekicspor takımına başarılar dileriz.
Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayıp öne geçen ekip bir süre skoru da korusa da rehavete kapılınca geriye düştüler bunun üzerinde birde kırımızı kart görerek eksik kalan ekip maçtan koptu. 2.yarı bir kaç dakika oyuna ağırlıklarını koysa da yenilgiye engel olamadılar. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekip gol yediği pozisyonlarda rakibe çok fazla açık alan vermeleri geriye düşmelerine neden oldu. Takımları adına etkili olan isimlerden Ozan takımını ilk dakikada öne geçirmeyi başardı ve ilerleyen dakikalarda takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Rıdvan ise takımı adına 1 gol kaydetse de maç boyunca çok fazla gol pozisyonunu harcayan isim o pozisyonlardan bir kaçını gole çevirseydi maç çok farklı olabilirdi. Sonraki maçlarda Diriliş takımına başarılar dileriz.