Can Kardeşler Hızlı Başladı!

Gecenin 2. maçında ligin yeni ekibi Can Kardeşler ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Can Kardeşler ilk yarıda buldukları gollerle sahadan farklı skorla galip ayrıldı ve lige 3 puanla başladı.

Can Kardeşler takımı maça çok hızlı başlarken erken buldukları gollerle skor avantajını eline aldı ve rahat bir oyunla rahat bir maç geçirip 3 puanı ceplerine koymasını bildiler. Gol yollarında etkili olan ekip iyi pas yapıp sahaya iyi yayılırken üst düzey bir performansla haklı bir galibiyet aldılar. Savunmada rakibe geçit vermeyen ekip 2. yarıda vites düşürünce kalelerinde goller görseler de sahadan farklı skorla galip ayrılmasını bildiler. Metehan attığı 4 golle gecenin yıldızı olurken Adem ve Furkan da 2 şer gole imza attılar.

Fight Club takımı Premier Ligde bayram sebebiyle ara verilen maçlara hazırlık niteliği taşıyan maçta bir çok as oyuncusundan yoksun çıktığı maça kötü başlarken ne olduğunu anlayamadan kalelerinde peş peşe goller görüp maça tutunamadılar. 2. yarıda buldukları gollerle farkı eritseler de bu goller puan için yeterli olması ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. İlk yarıda kopuk bir oyun sergilemelerine karşın net pozisyonlar da bulan ekip bunları cömertçe harcayınca maça erken havlu attılar. Efe 3 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı : Metehan

Maçın Gümüş Adamı: Adem

Maçın Defansı: Şevki

Maçın Ortasahası: Metehan

Maçın Forveti:Adem

Maçın Golü: Metehan

Maçın Centilmeni: Furkan