Burselona’nın Ayhan’ı Var

Günün ilk kaçında Burselona ile Bağlarbaşı takımları karşı karşıya geldi. Maça çok etkili başlayan Burselona takımı Ayhan ile 4.dakikada öne geçerken 6.dakikada farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı Bağlarbaşı takımı fazla etkili olamazken ilk yarı 1-0 Burselona takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı Burselona takımı skora yönelik oynarken Bağlarbaşı takımı ise girdiği gol pozisyonlarını hoyratça harcıyordu. 42.dakikada Furkan İ. ile Bağlarbaşı takımı farkı 1’e indirse de kalan dakikalarda skoru eşitleyemeyince maçı 2-1 skor ile Burselona takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça hızlı bir giriş yapan Burselona takımı daha 6.dakikada 2-0 öne geçerken ilk yarı savunmada etten bir duvar ördü. 2.yarı skora yönelik bir oyun sergileyen ekibin yanında şans da olunca maçı 2-1 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Bayram ilk yarıda kalesini gole kapatırken maç boyunca inanılmaz kurtarışlara imza attı. Çok iyi bir performans ortaya koyan Bayram kurtarışları ile takımını önde tuttu. Savunmada çok uyumlu olan ekipte bütün oyuncular birbirlerinin hatalarını telafi ediyorlardı. Olcay maç boyunca savunmasını terk etmezken maçın en çok top kesen isimlerinden biriydi. İleride rakip kadar etkili olamasalar da sonuca gitmeyi başaran ekipte Ömer takımının ataklarını şekillendirdi. Oyun görüşü ve tercihleri ile takımını rahatlatan Ömer maçın gizli kahramanlarındandı. Maçın yıldızı olan Ayhan ise attığı 2 şık gol ile takımını galibiyete taşırken tekniği, bitiriciliği ve hızı ile göz kamaştırdı. Takım olarak oldukça iyi olan ekip ne kadar iyi oynasalar da şans bugün Burselona takımının yanındaydı.

Kaybetme Faktörleri

Maça şok bir baskı yiyerek başlayan ekip kalelerinde art arda 2 gol görürken ilk yarı ileride fazla etkili olamayınca ilk yarıyı 2-0 geride tamamladılar. 2.yarı neredeyse tek kale oynayan ekip bir türlü farkı azaltacak golü bulamıyorlardı. 42.dakikada farkı 1’e indirseler de kalan dakikalarda skoru eşitleyemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Eyüp maçın genelinde iyi bir performans gösterirken 2.yediği goldeki hatasının büyüktü. Savunma konusunda sıkıntı yaşamayan ekipte Osman savunmanın bel kemiğiydi. Çok kritik müdahalelerde bulunan Osman takımının en önemli isimlerinden biriydi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Emin, Furkan K. ve Furkan İ. Çok fazla gol pozisyonuna girse de bunları bir türlü gole çevirtmediler. Emin uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yoklarken Furkan K. topu ayağında çok tuttu. Furkan İ. ise son vuruşlarda etkisizdi. Takım olarak bugün şansız olan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ayhan
Maçın Gümüş Adamı:Bayram
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Kalecisi:Bayram
Maçın Savunması:Olcay
Maçın Orta sahası:Ömer
Maçın Forveti:Ayhan
Maçın Centilmeni:Emin