Bro’s Hayata Döndü…

Bu akşam ki maçta Bros ve Göçmen United takımları karşı karşıya geldi. Maça iki takımda etkili başladı ve hızlı ataklarla pozisyon üretmek için ellerinden geleni yaptılar. Henüz daha ilk yarının başlarında iken geliş broş atağı güzel bir pozisyona dönüşerek Furkan’ın vuruşuyla gol oldu. Bu golle öne geçen ekip çoğunlukla savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken uzaktan şutlarla da etkili olmaya çalışıyordu. Göçmen Unıted ise golü bulmak için elinden geleni yaprak istediği pozisyonları da buluyordu ama son vuruşlar bitirici olmayınca skor üretemiyorlardı. Bir pozisyonda defanslarında çalınan faul düdüğünün ardından Bayram topun başına geçerek kaleciyi mükemmel avladı ve skoru 1-1 lik eşitliğe getirdi. Daha sonra kullandıkları bir avut vuruşunda top yine kaleye yöneldi ve gol oldu. Bu gollerden sonra bir anda öne geçen ekip maça daha çok kendini vermeye başladı. Gelişen ataklara iyi savunma yapan Göçmen united hızlı da atak geliştiriyordu ve uzun toplarla etkili olmaya çalışıyordu yine bir atakta Mustafa sol çaprazdan topu kaleye yöneltti ve güzel bir gole imza attı. Bros takımı 2 farklı geriye düştüğü maçta toparlanmasını çok iyi bildi ve golden hemen sonra geliştirdikleri atakta golü de bularak ikinci yarıya daha avantajlı bi skorla girilmesini sağladılar. İkinci yarıya iki takımda temkinli başladı ve kontrollü ataklarla çıkmaya çalıştılar. Mücadele yönünden üst düzey geçen maçta ikinci yarının başları orta alan mücadeleleriyle geçti. İlerliyen dakikalar da topa daha çok sahip olan Bros takımı savunmada eksik yakalanınca Mustafa’nın golüne engel olamadı ve kalelerinde golü gördü. Bu golden sonra artık Bros rakip kalede iyice baskı oluşturmaya başladı. Ard arda geliştirdikleri ataklar gelecek gollerin sinyallerini veriyordu ve ilk olarak dakika 34 te gerilerden gelen Murat topu filelerle gönderdi. Daha sonra orta sahanın çalışkan isimlerinden Furkan sahne aldı. Bu gollerle oyundan düşmeye başlayan Göçmen united 6 kişi de kalınca işleri iyice zorlaştı ve kırmızı karttan sonra gelişen Bros atağında Eren topu ağlarla buluşturdu ve takımına bu akşam galibiyeti getirdi.
Göçmen United takımında bu akşam kalede Tuncay görev aldı. Tecrübeli eldiven bir çok gol denilebilecek pozisyonları harika uzanışlarıyla çeldi ancak bu kurtarışlar takımına yeterli olamadı. Defans blogunda Faruk, İbrahim ve Umut görev yaptı. Umut bu akşam defansta iyi müdahalelere imza attı ancak yenilen gollere ve çekilen şutlara engel olamayınca mağlubiyeti engelleyemedi. Faruk ve İbrahim ise kanatlardan sürekli bildirmeler yaptılar güzel pozisyonlar bulup şutta çektiler ama başarılı olamadılar İbrahim bu akşam son dakikalarda görüğü kırmızı kartla takımını 6 kişi bıraktı. Orta saha da Mustafa ve Bayram görev aldı. Mustafa bu akşam pek çok şut girişiminde bulundu ancak bunlardan sadece ikisine yanıt aldı buda takımına yetmedi. Bayram bugün savunma ağırlıklı bir oyun sergilese de yine uzaktan ve yanlardan kaleyi yokladı bir de güzel gole imza atan oyuncu takımını mağlubiyetten kurtaramadı. İleri uçta görev yapan Hüseyin ise İyi bir mücadele ortaya koydu ancak bu mücadelesine gollerini ekleyemeyince takımın sahadan 3 puanı bırakarak dönmesi mani olamadı.
Bros takımında kalede Berat vardı çok kolay 2 gol yiyen oyuncu oyuna kötü başlasa da sonradan toparlanarak iyi kurtarışlara imza attı. Defans blogunda Talha, Ertuğrul ve Murat görev yaptı. Birbirleriyle uyum içinde görev yapan defans üçlüsü çıktıkları ataklarda attıkları gollerle de skora katkı sağladılar. Orta sahada Furkan ve Eren vardı. Furkan bugün aldığı topları rakip kaleye çok güzel taşıdı ve rakibin mücadelesini kırdı attığı iki güzel golle de takımına galibiyeti getirdi. Eren güzel şutlarla kaleyi yokladı ve 1 golle skora destek verdi. Forvette Emre vardı güzel pozisyonlarla buluşan oyuncu geceyi golsüz kapattı.
Maçın Adamı : Furkan
Maçın Gümüş Adamı : Mustafa
Maçın Kalecisi : Tuncay
Maçın Defansı : Ertuğrul
Maçın Orta Sahası : Furkan
Maçın Forveti : Emre
Maçın Centilmeni : Umut

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.