Börü’nün Müthiş Dönüşü Galibiyete Yetmedi!

Gecenin 2. maçında Börü ile Balat Tr takımları karşı karşıya gelirken heyecan kasırgası şeklinde geçen maçta puanlar paylaşıldı ve maç 4 4 lük skorla sona erdi.
Balat Tr maça fırtına gibi başlarken ilk yarıdaki atak oyununu 3 golle süsleyip 2. yarıya 3 0 gibi farklı bir skorla girdiler. 2. yarıda skorun da verdiği rahatlıkla geriye yaslanan ekip peş peşe gollerle yenik duruma düşerken adeta şok oldular fakat maça tutunma adına yaptıkları ataklardan buldukları son dakika golüyle maça tutunup sahadan 1 puanla ayrıldılar. 2. yarıda hücum anlamında yeterli görüntü sergilemeyen ekip gol yollarında oldukça zorlanırken savunma hattının çabasıyla ayakta kaldılar ki özellikle Habil’in son bölümlerdeki büyük gayreti takımını ayakta tuttu. Sercan 3 asistiyle takımın en etkili ismi olurken Habil de savunmadaki çabasıyla bu bölgenin en öne çıkan ismi oldu, Mehmet ise savunmadan etkili bindirmeler yaptı ve maçı da 1 golle tamamladı.
Börü takımı ilk yarıyı 3 0 geride tamamlamasına rağmen 2. yarıya fırtına gibi başlayıp 12 dakikaya sığdırdıkları 4 golle müthiş bir geri dönüş yaptılar ve 3 farklı geriden gelip öne geçmeyi başardılar. Son dakikalarda yenilen gol galibiyeti kaçırmalarına sebep olsa da bu akşam alınan 1 puandan fazlası şuydu ki geriye düşmelerine rağmen geri dönüş yapmaya güçleri olduğunu bu maçta görmüş oldular. Hücum yollarında istekli bir maç çıkaran ekip kaptan Doğan’ın savunmada oynamasıyla savunmayı biraz daha güçlendirdiler ve yıldız oyuncunun savunmadan rahat çıkışlar yapıp 2 jeneriklik golle geceye damgasını vurmasıyla sahadan 1 puanla ayrıldılar. Emre de orta alanın başarılı ismi olurken maçı 1 gol 2 asistle tamamladı, Muhammed maçı 2 asistle tamamlarken Mustafa ilk yarıda yediği şanssız golleri 2. yarıdaki kurtarışlarıyla telafi etti.
Maçın Adamı: Doğan Bayram
Maçın Gümüş Adamı: Sercan
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Doğan
Maçın Ortasahası: Sercan
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Doğan Bayram
Maçın Centilmeni: Habil