Balıklı Heat, Zor da Olsa Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk ve tek maçında Balıklı Heat ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken ilk golü bulan taraf Balıklı Heat takımı oldu. İlerleyen dakikalarda Alkolik Bilbao takımı skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı Balıklı Heat baskısını arttırarak art arda goller ile farkı açarken Alkolik Bilbao takımı farkı azaltmayı başarsa da Balıklı Heat takımı skor üstünlüğünü korumayı başardı ve maçı Balıklı Heat takımı 5-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Balıklı Heat takımı dakikalar ilerledikçe ataklarını sıklaştırarak öne geçmeyi başarsa da ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı öne geçen ekip skor üstünlüğünü maçın sonuna kadar korumayı başararak zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Mesut muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımını önde tutan isimdi. Kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon gören Mesut bir savunma oyuncusu gibi kalesini terk ederken takımını rahatlatan isimdi. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Sinan takımın yaş olarak en büyük oyuncusuydu ve olgunluğu ve tecrübesi ile takımına seviye atlatırken aynı zamanda savunmayı toparlayan isimdi. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Çağatay takımının en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Top ile birden hızlanan Çağatay oyun görüşü ile kilidi açan isimdi. Forvette görev alan Erdi ise maçın açılışını yaparken kapanışını da yapan isimdi. Maç boyunca golü koklayan isim attığı goller ile takımını galibiyete taşımayı başardı. Takım olarak çok iyi bir oyun sergileyen ekip zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

kaybetme Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan genç ekip Alkolik Bilbao takımı geriye düşse de oyun disiplininden kopmadı ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı öne geçmek için bastıran ekip bu arada savunmada da açıklar verince geriye düştü ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Aydın maç boyunca takımını kalesinden yönlendirirken bir çok kurtarışa da imza atarak takımını oyun içinde tutmayı başardı. Savunmada çok basit hatalar yapan ekipte Özgür savunmada en çok çabalayan isimdi. Elinden geleni yapan Özgür savunmada rakibe tekte dalsa da enerjisi ile bu hatalarını telafi ederken maçın son anlarında kendi kalesine golü atması ile takımını oyundan düşürdü. İleride topu çok iyi çeviremeyen ekipte takımın Kaptanı olan Sedat bitmek bilmeyen kondisyonu ile hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmazken zaman zaman takım arkadaşları ile anlaşmazlıklar yaşadı. Forvette görev alan Doğan bu maç istediği toplar ile buluşamazken kendi çaldığı toplar ile bir şeyler yapmaya çalışsa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Maç içerisinde bir çok kırılma anı yaşayan ekip bu anları lehine çeviremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Erdi
Maçın Gümüş Adamı:Mesut
Maçın Golü:Sedat
Maçın Kalecisi:Mesut
Maçın Savunması:Sinan
Maçın Orta sahası:Çağatay
Maçın Forveti:Erdi
Maçın Centilmeni:Deniz