Börü Ter Attı!

Haftanın son maçında Börü takımı ile Bursa Gücü takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli başlarken Börü takımı 13.dakikada öne geçmeyi başarınca Bursa Gücü takımı birden oyundan düştü. Börü takımı rakibin oyundan düşmesi ile art arda goller buldu ve ilk yarıyı Börü takımı 6-0 önde tamamladı. 2.yarı maçın kopması ile 2 takımda oyundan zevk almaya çalışsa da Börü takımının kalecisi rakip oyunculara geçit vermezken Börü takımı farkı açmaya devam etti ve maçı Börü takımı 13-2 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Börü takımı golü bulduktan sonra rakibi çözdü ve maçı kopararak rahat bir galibiyet aldı. Kalede görev alan Emre kurtarışları ile takımının oyununu rahatlatırken fark çok fazla olmasına rağmen gevşemedi ve rakibe kolay gol şansı tanımadı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Hasan savunmanın bel kemiğiydi. Savunmayı bir arada tutan Hasan kritik müdahalelerde bulunurken maçın son anlarında hücuma çıkarak 2 gole de imza attı. İleride bir çok gol pozisyonuna giren ekipte takımın en büyük oyuncusu olan Bayram ilk yarı akıl dolu asistleri ile rakibi çözerken 2.yarı yorulunca yerini Yunus’a bıraktı. Yunus ise oyuna girdikten sonra takımını hareketlendirdi. Mustafa forvete bitiriciliği ile dikkat çekerken maç boyunca golü adeta kokladı. Maçın yıldızı olan isimse Muhammeddi. Gol atmaktan daha çok takım arkadaşlarını beslemeye çalışan Muhammed oyun görüşü ile fark yaratırken 7 asiste imza attı bunun yanında 3 tane de gol atan Muhammed maçı adeta tek başına kazandı. İlk dakikadan itibaren oyunun temposunu ayarlayan ekip rahat bir şekilde galibiyete uzandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Bursa Gücü takımı ilk yarı hücumda etkili olamazken kalesinde golü gördükten sonra oyundan düştü ve adeta ilk yarıdan maçı verdi. 2.yarı farkı azaltmak için elinden geleni yapan ekip rakip kaleciyi bir türlü geçmeyi başaramazken kalesini de gole kapatamayınca maçı farklı bir skor ile kaybettiler. Kalede görev alan Rahman kalesinde sayısız gol pozisyonu görürken yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan Bursa Gücü takımında Burak Çakır maç boyunca savunmasını terk etmeyen isimdi. Zaman zaman yalnız kalan Burak Çakır elinden geleni yapsa da savunmada çok yalnız kaldı. İleride genel olarak cılız ataklar geliştiren ekip bir türlü son dokunuşu yapamazken Emre takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Takım arkadaşları ile anlaşamayan Emre bir çok top kaybı yaptı. Forvette görev alan Berat istediği toplar ile buluşamazken takımının attığı 2 golde de parmağı vardı. Maça iyi başlayan ekip kalesinde golü gördükten sonra dağıldılar ve sonrasında toparlayamadılar.

Maçın Adamı:Muhammed
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Hasan
Maçın Orta sahası:Muhammed
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Burak