Borissia Bursa Galibiyetle Tanıştı…

Gecenin maçında Borissia Bursa ile Cska Filistin takımları karşı karşıya geldi. Her iki ekip de maça kontrollü bir oyunla başlarken ilk bölümlerde karşılıklı ataklar olsa da uzun bir süre golsüz geçildi. Cska Filistin devrenin sonlarına doğru ilk golü bulan taraf olsa da Borissia Bursa takımı peş peşe buldukları gollerle devreyi 3 1 önde tamamladı. Gollerine 2. yarıda da devam eden ekip farkı açıp rahatlarken maçın sonlarına doğru gelen Filistin golleri farkı kapatsa da maçın seyrini değiştirmedi ve Borissia Bursa takımı sahadan 9 6 lık skorla galip ayrılıp galibiyetle tanıştı.
Borissia Bursa takımı ilk bölümlerde çok net pozisyonlardan sonuç alamazken yenik duruma düşmesine karşın devrenin sonlarında toparlandı ve ilk yarıda avantajlı bir skor elde etti. 2. yarıda rakibin savunmasında bulduğu boşlukları iyi değerlendiren ekip farkı açmakta zorlanmazken son bölümlerde oyunu gevşetmesine karşın farkı korudu ve 3 puanı sahibi oldu. Kemal orta alanda takımın yine en etkili silahı olurken Uğur Sercan ve Ramazan üçlüsü hücum hattındaki etkili oyunlarını 2 şer golle süsleyip galibiyette büyük rol oynadılar. Kaleci Gökhan ise etkili kurtarışlarıyla ön plana çıkarken savunmada oynayan Cantürk ve Burak da skora 1 er gollük skorla katkı sağladılar.
Cska Filistin ise uzun süre gol yememesine rağmen savunmada dağınık bir görüntü çizerken özellikle stoper ve kaleci eksikliğini ciddi anlamda hissetti. İlk yarıyı 3 1 geride tamamlayan ekip 2. yarıda goller bulup farkı kapatmaya çalışsa da bu goller puan için yeterli olmadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Taha takımın orta alandaki en etkili ismi olurken maçı da 3 golle tamamladı, Okan ve Hakan ileri uçta katı savunmayı geçmekte zorlanırken maçı golsüz tamamladılar. Hakan kalede etkili kurtarışlar yapsa da 2. yarıda yediği gollerle farkın açılmasını engelleyemedi, Yavuz ise tecrübe eksikliğine rağmen gayretli bir oyun sergiledi.
Maçın Adamı: Kemal
Maçın Gümüş Adamı: Uğur
Maçın Kalecisi: Gökhan
Maçın Defansı: Burak
Maçın Ortasahası: Kemal
Maçın Forveti: Uğur
Maçın Golü: Taha
Maçın Centilmeni: Uğur