Balıklı Heat 2. Yarıda Coştu!

Balıklı Heat ile AntiLens Forza Slimani takımlarının mücadelesinde ilk yarı kıran kırana geçse de 2. yarıda oyuna ağırlığını koyan Balıklı Heat takımı sahadan farklı skorla galip ayrıldı ve 3 puanı cebine koydu
Balıklı Heat takımı ilk yarıda kontra toplarla etkili olmaya çalışırken bulduğu pozisyonları gole çevirme konusunda yüksek yüzde ile oynarken devreyi de 4 2 önde tamamladı. 2. yarıda rakip savunmayı çok boş yakalayan ekip skor üretmekte zorlanmadı ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı. Yunus attığı 5 golle geceye damgasını vururken Burak bitiriciliği, 3 golü ve asistleriyle galibiyette rol oynayan bir diğer oyuncu oldu.
AntiLens Forza Slimani takımı maçın başında çok koşup iyi mücadele ederken ilk yarıda rakibi hataya zorladı, presle çok top kazanmalarına karşın dünyaları kaçırdılar ve devreye de 4 2 geride girdiler. 2.yarıda oyun disiplininden kopan ekip savunmada büyük boşluklar verince fark kaçınılmaz oldu ve sahadan bu sezon ilk defa bu kadar farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Slimani maçı 2 golle tamamlarken yine çok net pozisyonlardan sonuç alamadı, Ahmet orta alanın çok koşan ismi olsa da çok top kaybı yaptı, Selim ise savunmada ayakta kalan tek isim oldu.
Maçın Adamı: Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: Mehmet
Maçın Ortasahası: Yunus
Maçın Forveti: Burak
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Sinan