Gecenin ilk maçında Fc Greenboys ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken büyük mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 7 7 lik skorla ayrıldılar.
Fc Greenboys takımı özellikle hücum hattıyla sahaya iyi bir kadro ile çıkarken baskılı ve istekli bir oyun sergilediler ve iyi paslaşmalarla güzel goller buldular. Buna rağmen savunmada yapılan basit top kayıpları kalelerinde goller görmelerine sebep olurken buna rağmen skor anlamında ve oyun anlamında maçın hiç gerisinde kalmadılar ve galibiyete yakın bir oyun sergilediler. Semih Burak Oktay üçlüsü göze hoş gelen bir oyun sergilerken birbirleriyle olan uyumu takıma hücum zenginliği kattı ve izleyenlerin beğenisini topladılar. 2. yarıya hızlı başlayan ekip skor avantajını eline aldıktan sonra önceki maçlarda olduğu gibi yine oyundan düşen bu sorun kronikleşmeye başladı ve yine maçın son bölümlerinde pozisyon bulmakta zorluk yaşadılar. Semih maçı 2 klas golle tamamlarken yine Burak da 2 golüyle gecenin öne çıkan isimlerinden oldu.
Cska Filistin henüz ilk dakikada rakibin Seyit’e ikram ettiği topla 1 0 öne geçerken ilk bölümlerde özellikle hücumda oldukça etkili bir oyun sergilediler. Osman Seyit Kerem üçlüsünün uyumu ve göze hoş gelen oyunu gole her an yakın olmalarını sağlarken nitekim ilk bölümlerde çok net pozisyonlar buldular fakat çoğundan sonuç alamadılar. Devrenin sonunda gelen golle devreye 3 3 lük skorla giren ekip 2. yarının başında yedikleri gollere rağmen çok iyi bir geri dönüş yaparken Seyit’in bitiriciliği ile maça ortak oldular ve sahadan 7 7 lik skorla ayrıldılar. Savunma anlamında özellikle il yarıda büyük direnç gösteren ekip rakibin ataklarını başarıyla savuşturdular. Seyit 4 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken yavaş yavaş form tutmaya başladığını gösterdi, Kerem de maçı 2 golle tamamlarken Osman da orta alandaki başarılı oyununu asistleriyle süsledi, iyi bir maç çıkardı.
Maçın Adamı : Seyit
Maçın Gümüş Adamı: Semih
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: Engin
Maçın Ortasahası: Semih
Maçın Forveti: Seyit
Maçın Golü: Semih
Maçın Centilmeni: