Badboys Seri Peşinde!

Ligin yeni ekibi Diriliş Ertuğrul ile Badboys takımları karşı karşıya gelirken Badboys takımı tecrübesiyle maçı kazandı ve galibiyet serisini 2 maça çıkardı.
Kazanma Faktörleri:
Badboys takımı maç boyunca etkili hücum yaparak rakip kalede net pozisyonlar bulurken zaman zaman geri dönmekte sıkıntılar yaşasalar da hücum hattında iyi olmaları maçı kazanmalarını sağladı. İlk bölümlerde maç kafa kafaya giderken 2. yarıda oyuna ağırlığını koyan ekip buldukları gollerle farkı açtı ve rakibin de direncini kırdı. 2 de 2 yapan ekip yoluna dolu dizgin devam ederken Cüneyt attığı 5 golle geceye damgasını vurdu, Serdar da orta alandaki başarılı oyununu 3 golle süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş Ertuğrul takımı aslında maça iyi başlarken oldukça istekli bir oyun sergilediler ve maçı kazanmak için sahaya geldiklerini gösterdiler. Fakat lig tecrübesi olmayan ekip lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken maça iyi başlamalarına karşın özellikle savunmada yaptıkları top kayıpları maçı kaybetmelerine sebep oldu ve bu top kayıpları sonrası yenilen goller takımın dinamizmini doğrudan etkiledi. Aslında etkili hücum oyuncuları olsa da savunmada yapılan basit top kayıpları goller yemelerine sebep olunca skora denge getirme çabaları yanıt vermedi ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bunun dışında çok koşan bir ekip olan Diriliş Ertuğrul takımı ilerleyen haftalarda ses getirebilirler diye düşünüyorum. Mücahit , Alperen , Aziz 3 lüsü attıkları 2 şer golle takımlarının skor yükünü çeken isimler olurken bu performans galibiyet için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Cüneyt
Maçın Gümüş Adamı: Serdar
Maçın Kalecisi: İsmail
Maçın Defansı: Yalçın
Maçın Ortasahası: Serdar
Maçın Forveti: Cüneyt
Maçın Centilmeni: Alperen
Maçın Golü: Cüneyt