Badboys Evinde Kayıplarda!

Gecenin ilk maçında Badboys evinde Vurguncular takımını ağırlarken devreye 7 0 gibi flash bir skorla giren Vurguncular sahadan 12 7 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp büyük moral buldu.
Kazanma Faktörleri:
Maça fırtına gibi başlayan Vurguncular takımı hücum hattında buldukları neredeyse her pozisyonu gole çevirerek ilk yarıdan çok önemli bir skor avantajı yakaladı ve bu avantajı da 2. yarıda iyi kullanıp sahadan rahat bir oyunla farklı bir skorla galip ayrılarak güçlü rakiplerini bozguna uğrattılar. Sahanın her bölgesini çok iyi kullanan ekip hücum hattındaki etkili isimleriyle pozisyon bulmakta zorlanmazken 2. yarıda vitesi düşürünce kalelerinde goller görseler de yine çok net pozisyonlar buldular ve ilk yarıda 7, 2. yarıda 5 gol bularak bol gollü bir galibiyet aldılar. 2. yarıda yenen goller skorun verdiği rehavetten kaynaklanırken buna rağmen maç boyunca istekli oyunu elden bırakmadılar ve rakip kaleyi adeta şut yağmurun tuttular. Ercan Tacir 4 gol ve 3 asistiyle geceye damgasını vuran isim olurken orta alanda oyunu iyi kuran Ramazan da maçı 3 gol 1 asist ile tamamladı. Kaleci Orhan kurtarışlarıyla takımına güven verirken Engin savunmadaki başarılı oyununu 2 gol 1 asist ile süsledi, Vahip son vuruşlarda şanssız olsa da O da skora 1 gollük katkı sağladı.
Kaybetme Faktörleri:
Badboys takımı için ilk yarının sonucuna bakarak atılacak başlık ‘Paramparça’ olurdu herhalde. İlk yarıyı 7 0 gibi tarihi bir skorla geride tamamlayan ekip 2. yarıda buldukları gollerle farkı eritse de farklı mağlubiyetten kurtulamadı ve 6 maç sonra ilk defa kaybederek 8. sıraya kadar geriledi. Tabi eksik oyuncuların yokluğunu hisseden ekip özellikle savunmada dağınık bir görüntü sergilerken ilk yarıda tabiri caizse evlere şenlik bir durumdaydılar. Kimin nerede durduğu belli olmazken orta alanda da istenilen pas organizasyonunu yapamayınca pozisyon üretmekte de oldukça zorlandılar. 2. yarıda rakip savunmanın arkasında boşluklar bulup skor üretseler de bu goller ancak farkı eritmeye yaradı ki maça hiç bir an ortak olamadılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken ideal kadrodan uzak olmalarıydı, as oyuncuların yokluğunu hissettiler, uyum sorunu vardı ve savunma çok dağınıktı diyebiliriz. Kaptan Serdar 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Bünyamin de skora 3 gol 1 asistlik katkı sağladı. Yalçın savunmada oynamasına rağmen maçı 2 golle tamamlarken kaleci Ömer yediği 12 gole rağmen dünyaları çıkardı, takımı oyundan düşmesine rağmen Ömer oyun disiplininden hiç kopmadı, takımını tarihi bir farktan kurtardı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Ercan
Maçın Gümüş Adamı: Ramazan
Maçın Kalecisi: Orhan
Maçın Defansı: Vahip
Maçın Ortasahası: Ramazan
Maçın Forveti: Ercan
Maçın Golü: Ercan
Maçın Centilmeni: Serdar