Ayaz Ticaret Kerem’le Güldü!

Günün maçında Fc Greenboys ile Ayaz Ticaret takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Ayaz Ticaret son bölümlerde buldukları gollerle sahadan 5 4 lük skorla galip ayrıldılar ve play off için umutlandılar.

Ayaz Ticaret maça istediği gibi başlayamazken gol yollarında daha çok kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. Hücum varyasyonları adına etkili bir maç geçiremeseler de savunma anlamında üst düzey mücadele ettiler ve bu savunma anlayışı maçtan kopmamalarını sağladı. Yenik durumda olmalarına rağmen maçı bırakmayan ekip son bölümde gelen gollerle galibiyete uzandı ve 5 puanı cebine koydu. Kaleci İsa maç boyunca etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutarken Hakkı savunmadan etkili bindirmelerle savunmanın kanadını çok iyi kullandı, Ömer Ercan İsmail üçlüsü maç boyunca çok iyi mücadele ederken Kerem 3 golüyle galibiyette büyük rol oynadı.

Fc Greenboys sahaya iyi bir kadro ile çıkarken maç boyunca etkili bir oyun sergiledi, atak bir oyun oynadı, son bölümlere önde de girdi fakat çok gol kaçırmaları farkı açamamalarına sebep olunca son bölümlerde yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Son bölümlerde motivasyon olarak oyundan düşmeleri mağlubiyette önemli etken olurken kaçırılan goller de maçı rakibe hediye etmelerine sebep oldu. Aliş 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Kaptan Oktay da maçı 1 golle tamamladı.

Maçın Adamı: Hakkı

Maçın Gümüş Adamı: Ercan

Maçın Kalecisi: İsa

Maçın Defansı: İsmail

Maçın Ortasahası: Ömer

Maçın Forveti: Kerem

Maçın Centilmeni: Oktay

Maçın Golü: Aliş