Alacaat Nihayet!

Günün ilk maçında Alacaat takımı ile Gümüşhane Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça oldukça tutuk başlayan Gümüşhane takımı maça bir türlü adapte olamazken Alacaat takımı ise tam tersi bir görüntü çizerek çok hızlı bir giriş yaptı art arda goller ile farkı açan ekip maçı ilk yarıdan koparırken ilk yarıyı 7-1 önde tamamladı. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlamaya çalışsa da bir türlü etkili olamayan Gümüşhane takımı istediği oyunu sahaya yansıtamayınca Alacaat takımı gollerine devam etti ve maçı  10-2 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Alacaat takımı açılışı Emre ile yaparken ilk yarı rakibine top göstermeyerek ilk yarıyı 7-1 önde tamamladı. 2.yarı rölantide bir maç çıkaran ekip rakibi karşısında fazla zorlanmadan maçı 10-2 skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Mücahit kusursuz bir maç çıkarırken yaptığı kurtarışlar ile klasını konuşturdu. Savunmada hatasız oynayan ekipte uyum çok iyiydi. Emre A. maç boyunca savunmasını terk etmezken yaptığı kritik müdahaleler ile maç boyunca rakip forvetleri rahatsız etti. İleride çok rahat bir oyun ortaya koyan ekipte Ali Rıza takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı ve maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Fuat ise golleri ile takımını rahatlatırken uzaktan attığı şutlar ile etkili oldu, tekniği ve hızı ile rakiplerini çok kolay geçti. Takım olarak çok uyumlu bir görüntü çizen ekip maçı zorlanmadan 10-2 skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça bir türlü alışamayan ekip ilk dakikalardan farklı bir skor ile geriye düşerken ilk yarıyı 7-1 geride tamamladı. 2.yarı rakibin rahat bir oyun ortaya koyması ile fazla gol yemeyen ekip maçı 10-2 kaybetti. Kalede görev alan Mustafa bir kaç güzel kurtarışa imza atsa da takımının oyundan düşmesi ile kalede yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok açık veren Gümüşhane takımında Hasan arkasına çok fazla adam kaçırırken çok fazla top hatası yaptı. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekipte Doğan ilk yarıda attığı gol ile takımını umutlandırsa da maçın geri kalanında silik bir görüntü çizdi. Muhammed ise maç boyunca ileride bir çok pozisyona girse de bir türlü sonuca gidemeyince fark açıldı. Takım olarak çok kötü bir görüntü çizen Gümüşhane Gençlik takımı sonraki maçlarda daha derli toplu bir görüntü çizmeli.

Maçın Adamı:Fuat
Maçın Gümüş Adamı:Ali Rıza
Maçın Golü:Sinan
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Emre A.
Maçın Orta sahası:Fuat
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Turgut