3 puanın sahibi İyi spor oldu !

Maçın Adamı: Cengiz
Maçın Gümüş Adamı: Semih
Maçın Kalecisi: Yunus
Maçın Defansı: Eyüp
Maçın Ortasahası: Serdar
Maçın Forveti: Mete
Maçın Golü: Cengiz
Maçın Centilmeni: Serdar
Kestel Gürsu konferansında İyi spor ile Yıldızlar FC karşı karşıya geldi. İzlenmeye değer güzel bir oyun  oldu iki takım da sonuna kadar mücadele etti. Maçta golü erken bulan Yıldızlar FC  oyuncusu Erenşah takımını öne geçirdi. Golden hemen sonra İyi spor güzel bir organizasyonla gol bulup maça beraberlik getirdi ve skor 1-1 oldu. Maça eşitlik geldikten sonra iki takımda  kontrolü elden bırakmak istemedi ama İyi spor oyuncusu Cengiz sahneye çıkarak şık bir golle takımını öne geçirmeyi başardı. Skor avantajı sağlayan ekip İyi spor daha rahat pozisyonlar buldu ve farkı açmaya çalıştı. İlk yarının hakimi olan İyi spor 4-1’lik skorla bitirdi.
İkinci yarıda  açılan farktan sonra iyice oyundan düşen  Yıldızlar FC takımı  istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Maç genel olarak İyi spor’un hakiminde oldu yaptıkları paslarla ve rakibe karşı baskı ile oyunun hakimi oldular.  Yıldızlar FC takımın da eksiklerin olması büyük etki yarattı takım olarak ileri çıkmakta çok zorlandılar ve savunmada çok açık verdiler. Bol pozisyon bulan İyi spor  skoru 11-3’lük farklı bir skora getirdi ve galibiyeti alan ekip oldu.
İyi spor da kalede Yunus görev alırken rahat bir maç geçirdi genel olarak ve topu oyuna iyi sokarak takımına iyi yardımcı oldu.Savunmada Eyüp attığı uzun topların çoğu yerini buldu ve oyunu geriden kurdu. Salih defansın bel kemiği oldu ve rakip karşısın da pozisyona girmekte çok zorlandı. Semih ileri çıkarak sık sık yardım etti ve 3 gol de buldu iyi mücadele etti. Hücumda Serdar  kaptan olarak takımını sırtladı  ve iyi yönlendirdi kurduğu oyunlar attığı paslar ve çektiği şutlarla çok başarılıydı.Cengiz maçta en çok koşanlardan biriydi rakip kaleci karşısın da çektiği şutlar kaşısın da çok şansızdı 3 golle maçı tamamladı.Mete ilk yarıda durak bir oyun sergilerken ikinci yarıda kendini toparladı ve  2 gol atmayı başardı.
Yıldızlar FC takımında kalede Mert görev alırken iyi kurtarışlar yapsa da  rakip karşısın da talihsizdi.Savunmada Emre geriden oyun kurmaya çalıştı ama istediğini pasları atamadı. Ahmet  görev adamı olarak oynadı yerini kaybetmedi. Bilal rakip  takımın baskısı karşısın da çok zorlandı ve genel de uzun top yaparak hataya zorlandı.Hücumda  Hakan kaptan olarak takımına galibiyet getirmek için elinden gelini yaptı ama yetersiz kaldı maçı 2 golle tamamladı.Erenşah ilk yarıda çok iyi oynadı attığı paslar ve çalımlarla rakip takımı zorladı ama ikinci yarı da oyun düştü. Yusuf her zaman ki performansı hiç yoktu rakip takım karşısında markaj da kalınca istediği oyunu oynayamadı ve skor bulmakta çok zorlandı.