Zorlu Maçta Kazanan Bro’s!

Amsterdam arenada yapılan maçta Göktürk FC ile Bro’s takımları karşı karşıya geldi. İlk gol Bro’s takımından forvet Eren ‘den geldi. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan bir Bro’s takımı gördük sahada. Göktürk FC takımı ne kadar oyuna tutunmaya çalışsada bu onlara galibiyeti getirmedi. Bro’s takımında 3 gol 2 asistlik performansıyla göz önünde bulunan F.Ekici takımın en iyi oyuncusu ve tam bir kurucu pozisyonundaydı. Göktürk FC nin kırmızı kart gören oyuncusu Erol ‘ un cıkmasının ardından oyunun kontrolünü iyice eline alan Bro’s bu maçtan galip gelmeyi bildi.
Göktürk Fc takımında M.Ali takımında forvette baslamasına rağmen heryerde kendini gösterdi . Gerek defans gerekse orta sahada top çeviren bir oyuncu . Emre B. karşı takımı en cok zorlıyan oyuncu diyebiliriz. Yaptıgı şık hareketlerle pozisyon hazırlamaya çalısan oyuncunun çabaları malesef işe yaramadı. Sercan takımında sol bekte maça başlamasına rağmen maçın en skorer oyuncusu oldu. Buda onun mevkisinin takım içinde ne kadar önemli oldugunun göstergesiydi. Erol ‘ un defanstaki performansı her ne kadar yerinde olsada golleri engellemeye yetmedi . Emre orta alanda top dagıtan oyunu kuran topun oldugu heryerde olmaya calısan bir oyuncu. Alay sol bekte karşı rakibin ataklarına kritik müdahelelerde bulunan bir oyuncu. Kaleci Murat her ne kadar çok iyi kurtarışlar yapsada galibiyeti kazandıramadı.
Bro’s takımının forveti Eren sert şutlara sahip klas bir oyuncu. Maçın en iyilerinden olan F.Ekici ise takımda tam bir 10 numara olarak görevini layıkıyla yerine getirdi. Talha orta alanda gerek ofansif gerek defansif olarak sahanın her yerinde kendini gösterdi Defansın kemigi konumundaki Berat girdigi çoğu ikili mücadelelerde galip gelmeyi bildi ve rakip takımın korkulu rüyası oldu . Emre ve İso tam bir gezici konumundaki iki futbolcu . Defans ve orta alanda yaptıkları müdaheleler ve pas alışverişi takıma galibiyeti getirdi.Kaleci Berkay galibiyette büyük pay sahibiydi . Yaptıgı kurtarısları ona ve takımına galibiyeti getirdi.
Her iki takımıda kutlar önümüzdeki maçlarda başarılar dileriz.
Maçın kalecisi : Berkay
Maçın forveti : Eren
Maçın ortasahası : F. Ekici
Maçın defansı : Berat
Maçın adamı : F . Ekici
Maçın gümüş adamı : Emre B.
Maçın golü : Sercan

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.