Zor da Olsa Ulus!

Günün ilk maçında Ulus Gençlerbirliği ile Yeşilyayla Fk takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan 4 2 lik skorla Ulus Gençlerbirliği oldu ve yükselişini sürdürdü.

Ulus Gençlerbirliği takımı maça iyi başlarken rakip kalede etkili olmalarına karşın skor üretmekte zorlandılar. Rakip kaleye etkili şutlar göndermelerine karşın skor üretmekte zorlanan ekip son vuruşlarda oldukça şanssız bir maç çıkarınca farkı açmakta zorlandı. Son bölümlere kadar temponun düşmediği maçta skor avantajını koruyan ekip sahadan net bir skorla galip ayrılırken 4 puanı cebine koydu ve play off yolunda önemli bir avantaj sağladı. Engin attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken Abdullah ve Ali de 1 er gollük performansla oynadılar.

Yeşilyayla Fk takımı takviyeli kadrosuyla iyi bir görüntü sergilerken maç boyunca istekli oynadılar, iyi mücadele ettiler ve maçı hiç bırakmadılar. Rakibin form durumu göz önüne alındığında kendileri bu maça favori olarak çıkmamalarına karşın rakibi oldukça zorladılar ve son dönemlerin en iyi performansını sergilediler diyebiliriz. Akın Onur ikilisi savunmada rakibi oldukça zorlarken maç boyunca oldukça başarılıydılar ve savunmada da iyi bir ikili olduklarını gösterdiler, takımın golleri Enes ve Erdoğan’dan gelirken kaleci Yasin kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.

Maçın Adamı: Engin

Maçın Gümüş Adamı: Abdullah

Maçın Kalecisi: Yasin

Maçın Defansı: Ulaş

Maçın Ortasahası: Abdullah

Maçın Forveti: Engin

Maçın Golü: Engin

Maçın Centilmeni: Mehmet