Zirvenin Ortağı Liverpool Fk!

Gecenin ikinci maçında Liverpool fk ile Burselona takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan 7-0 lık skor ile Liverpool fk takımı oldu ve seri galibiyetlerine bir yenisini daha eklediler.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool fk takımı maça biraz tutuk başlasalar da ilerleyen dakikalarda oyunu iyi kurdular ve galibiyeti hakettiler. İlk yarısı 4-0 biten maçta ikinci yarıda da rehavete hiç kapılmadılar ve oyun disiplinini ellerinden hiç bırakmadılar. Oyun genelinde üstünlük kuran ekip ikinci yarıda buldukları pozisyonları gole çevirerek maçı kazanmasını bildiler. Rakibin dinamik oyuncularına rağmen güzel savunma yapan Liverpool fk takımı ileri uçta da istedikleri gibi topla oynayınca maçtan galip ayrıldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Burselona takımı bu akşam iyi hücum yapsa da savunmanın arkasına çok top sarkıttılar ve kalelerinde çok fazla pozisyon verdiler. İlk yarının 15 dakikasındaki oyunlarını ikinci yarıda devam ettirebilselerdi bu maçtan mağlup ayrılmazlardı. Mağlup olmalarında en büyük etken uyum sorunuydu . Son toplarda istediklerini yapamayan ekip yinede pes etmedi ve maçtan hiç kopmadı. İkinci yarının ortalarında maçı çevirmek için çok çaba gösterseler de çabaları yetersiz kaldı. Defansta ve orta alanda iyi mücadele etseler de rakibin savunmasını aşamayınca galibiyeti kaçırdılar.
Öne Çıkan İsimler:
Liverpool fk takımından Emrecanın attığı 4 golün yanısıra verdiği mücadele ile gecenin en iyi ismi oldu. Defansta ise Nezir yaptığı uzun toplar ve etkili savunmasıyla göz doldurdu. Kalede Yavuz güzel kurtarışlar yaptı ve oyunu geriden kordine ederek takımın galip gelmesindeki en etkili isimlerindendi. İkinci yarıda oyuna dahil olan Ozan driplingleri ile ileri uçta takımına büyük destek sağladı. Son olarak ise Ferdi maçı 2 gol ile tamamlarken attığı son gol ile izleyenleri şaşkına çevirdi .
Burselona takımında ise Emrah etkili oynadı. Ömer ise gecenin en istekli oyuncularından biriydi . Olcay orta alanda yaptığı isabetli paslarla öne çıkan isimlerdendi .
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Ferdi
Maçın Defansı: Nezir
Maçın Ortasahası: Emrecan
Maçın Forveti: Mert
Maçın Golü: (Tartışmasız) Ferdi
Maçın Kalecisi : Yavuz