Zeybek Oto’dan muhteşem geri dönüş

Cesse Premier Lig beşinci hafta mücadelesinde Zeybek Oto ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya geldi. Maç günler öncesinden çok konuşuluyordu ve maça kadro kalitesi olarak Zeybek Oto maçta favori olarak gösteriliyordu. Maçta ise ilk dakikalardan itibaren müthiş bir Atmosfer Medya takımı vardı sahada. Özellikle ilk dakikadan itibaren çok iyi savunma yapan ve rakip kalede etkili ataklar geliştiren taraf Atmosfer Medya takımı oldu. Zeybek Oto için ilk yarı çokta iyi geçmedi aslında özellikle ileride istediklerini bir türlü sahaya yansıtamadılar ve kalelerine bir çok gol pozisyonu gördüler. Maçtaki sessizliği bozan isim ise önde yaptığı baskıda topu kazanarak golü bulan isim Mustafa’nın ayağından Atmosfer Medya takımı oldu. Golden sonrada yine baskısını arttıran ekip Mustafa’nın kornerden attığı harika bir golle farkı ikiye çıkarmayı başardı. Zeybek Oto golden sonra farkı bire indirmeye çalışsa da sert Atmosfer Medya savunmasını geçmekte oldukça zorlandı. Gelişen Atmosfer Medya ataklarından Volkan’la farkı üçe çıkaran Atmosfer Medya maçı biraz daha isteyen taraftı.Yine çok etkili oynadığı dakikalarda Tayfun’un ayağından bulduğu golle farkı dörde çıkaran Atmosfer Medya ilk yarıyı da 4-0 önde tamamlamayı başardı. İkinci yarının hemen başında Atmosfer Medya nın etkili ismi Mustafa’nın sakatlanmasıyla özellikle ikinci yarının başında ilk beş dakika Atmosfer Medya bir kişi eksikti ve bu sırada kalesinde golü gördü ve skor 4-1 e geldi. Golden sonra umutlanan Zeybek Oto arka arkaya ataklar geliştirmeye başladı. Mustafa’nın yokluğunu fırsat bilip orta alanı çok iyi kullandılar ve arka arkaya goller vurarak farkı bir anda bire indirmeyi başardılar. Son dakikalara girilirken müthiş bir heyecana sahne olan maçta Zeybek Oto önce beraberliği yakaladı ve ardındanda Ramazan’la maçta ilk kez öne geçmeyi başardı.İlk yarısını 4-0 geride kapatan ekip maçta da 5-4 üstünlüğü sağlamış oldu. Son dakikalarda Atmosfer Medya’nın baskısı olsa da beraberlik için çabalasalarda Emirhan ve Tayfunla kaçırdığı fırsatları değerlendiremezken maçıda 5-4 Zeybek Oto kazanmış oldu.Maçı Zeybek Oto’nun kazanmasını belki herkes bekliyordu ama bu kadar zor geçeceğini belkide Zeybek Oto tahmin etmiyordu. Kadro kalitesi olarak rakibine göre üstün olan taraf Zeybek Oto olsa da maçı ilk yarıdan itibaren isteyen ve arzulayan ekip Atmosfer Medya takımı oldu. Mustafa’nın çıkması takımı olumsuz etkiledi. Mustafa sahada kalsa bugün belki başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Bu galibiyetle Zeybek Oto beşinci maçıdan da galip ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etti. Ligin ağır favorisi olarak mücadelelerine kaldığı yerden devam ediyor.

Zeybek Oto’da kalede Mustafa görev alırken bu sezon takımıyla beraber ilk maçına çıktı ve gayet başarılı bir performans ortaya koydu. Özellikle ilk yarıda ve hatta son dakikalarda çok kritik kurtarışları vardı takımını ayakta tutan isimdi. Savunmanın sağında Harun maç boyu elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttı sürekli arkadaşlarını uyardı ve takımın geri dönüş sağlamasında en büyük etkenlerden biriydi onun belkide sahada olması. Emrah ilk dakikalarda maça ileride başlasa da daha sonra geride görev aldı ve geride daha başarılı bir oyun ortaya koydu. Bugün son maçlara göre daha fazla geride mücadele ederken gol sevinci yaşayamadı. Ahmet maça geride başlarken ikinci yarıda yani oyunu çevirmek adına Harun kaptanın talimatıyla orta olanda görev aldı ve gerçekten sanki mevkisini bulmuş gibiydi çok etkili bir performans ortaya koydu birbirinden güzel üç tane gol attı,kaleye de bir çok gollük şut çekti. Hakan sol kanadı bugün çok iyi savunurken özellikle ilk yarıda oldukça zorlandı rakip genelde onun kanadından da gelmeye çalıştı elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttı ve geriden oyunu iyi kurdu. Mustafa oda yine takımıyla ilk maçına çıkarken orta alanda Selim kaptanın yokluğunda takımını orta alandan yönlendiren isimdi ayağı paslarla etkili ataklar geliştirmeye çalıştı. Ramazan günün tutuk isimlerindendi özellikle ilk yarıda rakip savunmaya karşı adım atamadı neredeyse etkili savunmaya karşı fazlada birşeyler yapamadı ama ikinci yarıyla birlikte oda kendine geldi ve biraz daha sorumluluk almaya çalıştı ve özellikle son dakikalarda attığı gollerle takımına galibiyeti getirmeyi başardı.

Atmosfer Medya’da kalede Okan görev alırken Okan bugün yine son maçlardaki güzel performansını sürdürdü ve özellikle ilk yarıda Harika kurtarışlara imza attı maçın iyilerindendi takımını ayakta tutan isimdi. Emre Yaşar savunmanın solunda çok etkili bir performans sergilerken etkili rakibe karşı bile nasıl oynanması gerektiğini iyi biliyordu ve çokta başarılı bir oyun ortaya koydu. Emre takımın son adamı olarak görev alırken çok etkiliydi ve Ramazan’a adeta adım attırmadı ve Ramazan gibi etkili bir hücum oyuncusuna karşı bile ilk yarıda onu çok iyi kitledi. Günün güçlü isimlerindendi. Volkan sağ kanattan sürekli ileriye ataklara destek verdi ve bugün yine ileriye çıkmaya başardığı dakikalarda oyun adına yine başarılı bir oyun ortaya koydu ve golünü atmayı başardı. Orta alanda Tayfun özellikle ilk yarıda çok iyi bir oyun çok istekli bir oyun ortaya koyarken attığı bir golün yanı sıra ileride arkadaşlarına gollük bir çok pas verdi. İkinci yarıyla birlikte oda oyundan düştü. Emirhan etkili kanat oyuncusu oda yine çalımlarıyla özellikle rakip savunmaya çok zor anlar yaşattı. Etkili çalımlarıyla bir anda pozisyon bulabiliyor biranda şut çekip kaleciyle karşı karşıya kalabiliyordu oda bugün belki gol sevinci yaşayamasa da bir çok gollük pozisyon yarattı arkadaşlarına güzel asistler yaptı oda günün başarılı isimlerindendi. Mustafa takımın gol silahı yine bugün iki gol atarken bir tanesi yine kornerdendi ve görülmeye değerdi isteği hırsı gerçekten çok etkiliydi bugün. İlk yarının son anlarında şanssız bir sakatlık yaşadı ve ikinci yarı sahada olamadı onunda oyundan çıkmasıyla beraber belkide maç bu şekilde döndü. Takımda Mustafa da olsa belki daha farklı bir galibiyette alabilirdi ancak Mustafa’nın çıkmasıyla mağlubiyette kaçınılmaz oldu. Alperen ikinci yarıda Mustafa’nın yerine dahil olurken elinden gele mücadeleyi sahaya yansıtmış olsa da Mustafa kadar etkili bir oyun ortaya koyamadı.

Maçın adamı:Ahmet
Maçın gümüş adamı:Mustafa(Atmosfer Medya)
Maçın kalecisi:Mustafa
Maçın defansı:Emre
Maçın ortasahası:Ahmet
Maçın forveti:Ramazan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.