Zeybek efsanesi kaybetmiyor!

Yıldırım Konferansı Gecenin merakla beklenen maçında form da Efsane Zeybek ile inişli çıkışlı performans sergileyen Atmosfer medya takımları karşı karşıya geldi. Maça istekli başlayan taraf Atmosfer Medya oldu.Rakip kalede etkili ataklar geliştiren ekip Tugay ve Tayfun la etkili oldu.Ard arda goller bularak bianda skor avantajını ele geçirsede Efsane Zeybek kaliteli ayaklarıyla toparlandı maçı bırakmadı.Iki takımında müthiş hırslı oynadığı maçta gerek oynayanlar gerek izleyenler büyük keyif aldı.İkinci yarıyla birlikte oyundan düşen rakibi karşısında ağırlığını koyan Efsane Zeybek 4.maçında da galip ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etti.

Atmosfer Medya takımında kalede Erkan Terzi vardı.Başarılı kurtarışlar yapan tecrübeli eldiven takımını ayakta tutmaya çalışsada çabası yetmedi. Defansta Selim yine çok iyi mücadele ederken yerini hiç kaybetmedi güzel oyununu şık bir golle tamamladı.Emre özellikle 2.yarı etkili bir oyun sergilerken rakibin birçok pozisyonunda atağı kesen isimdi son bölümlerde Atmosfer medyanın beraberlik için yüklendiği anlarda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.Harun da defansın sağında iyi bir oyun sergilerken yine eski günlerdeki gibi şık asistleri gözlerimizin pasını sildi.Volkan hem savunmada hem hücumda çok iyi oynarken takımın en iyilerindendi.Maç boyu çok koştu 2 de güzel gol atarak takımına katkı sağladı. Tayfun özellikle ilk 20 dakika müthiş oynadı güzel goller attı ancak daha sonra oyundan düşünce takımı adeta 6 kişi oynattı.Tugay takımın en diri adamıydı.Muhammet gibi ligin en iyi stoperlerinden birine karşı bile fiziğini çok iyi kullandı çoğu pozisyon da üstünlük sağladı.Geceyi biri harika kafa golü olmak üzere 2 golle tamamladı birçok fırsattan da yararlanamadı.

Efsane Zeybek takımında kalede Ufuk vardı.başarılı bir performans sergileyen kaleci ilk yarıdaki yediği goller dışında 2.yarıda hatasız oynadı.Defansta Muhammet yin e kritik müdahalelere imza atarken Tugay onu çok zorladı yine de iyi oynadı.Faruk bugün alışılagelmişin dışında sağ bekte oynadı.İlk 2 maçında birçok gole imza atan futbolcu alışkın olmadığı mevkisinde istediklerini sahaya yansıtamadı.Emrah sol bekte çok iyi savunma yaparken eski günlerindeki gibi Sık Sık ileriye destek verdi güzel birde gol attı.Bugün ekstra motive oynadı takımının kazanmasında yardımcı oldu.Selim orta alanda takımını yine yönlendiren isim olurken güzel paslarıyla takımını birçok pozisyona soktu.Mami yine harika aşırtma goller attı.Kral her zaman yaptığı en iyi işi yaparak iyi bir resital sundu.Ramazan da yine geceyi hatrickle tamamlayarak galibiyet in baş mimarıydı.

Özetle maçın başından sonuna kadar harika bir maç oldu.Herkes müthiş zevk aldı ve üst düzey centilmence geçen bir maçtı. Bu maçın diğer takımlarına örnek olmasını temenni ediyoruz.Birbirinden güzel goller vardı. Efsane Zeybek kazanmaya devam ederken Atmosfer Medya maçtan mağlup ayrıldı.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.