Young Boys Adım Adım Play Off’a!

Günün ikinci maçında sadıçlar Young boys karşısında 7-3 lük mağlubiyet yaşadı. Birbirine denk iki rakibin mücadelesinde galibiyeti hücum oyuncularının kale önündeki becerileri belirledi.
Kazanma Faktörleri
Young Boys kalede Talha ile başladı ve Talha bu maç çıkardığı toplarla dikkat çekti. Savunmada samet, Hamza ve Serdar ile başlayan ekip zaman zaman savunma kurgusunda bozulmalar yaşasa da maçın genelinde iyi bir görüntü çizdi. Sabit oynayan Young Boys savunmasında gol bulan tek isim Samet olurken Hamza ve Serdar genel olarak rakip hücuma yakın oynayan bir oyun sergilediler. Rakip oyunculara yakın oynamaları hem rakip üzerinde baskı oluşturdu hemde rakibin kilit paslar konusunda sıkıntı yaşamalarına neden oldu. Hücumda Enes , Selim ve İsmail ile başlayan ekip genel olarak hızlı oyunu tercih ettiler. Kale önünde etkili olan hücumcular maç boyunca bitmeyen enerjilerinin skora da yansıtarak maçı koparmayı başardılar.
Kaybetme Faktörleri
Sadıçlar takımı maç boyunca çok istekli olsalar da takım olarak ileri çıkmayı düşündükleri maçta çıkarken kaptırdıkları toplar eksik yakalanmalarına sebep oldu. Defansta oynayan Yusuf , Barış Ve Mehmet y. Orta alana kadar çektikleri savunmayı geri dönüşlerde kondisyon olarak problem yaşamasalar da adam paylaşımında hata yapmalarının sıkıntısını yaşadılar. Hücumda ise Selim , Metin ve Emre ile oynayan ekipte Selim maç boyunca orta alanda etkili pres uygulamasına rağmen bir türlü hücumda çoğalamadı. Metin ve Emre Zaman zaman etkili olsalar da hücumda çoğu kes tek başlarına kaldılar. Hücumda bir türlü çoğalamayan ekip rakibin etkili hücum silahlarını da durduramayınca sahadan 4 farklı mağlubiyet ile ayrıldı.
Maçın Adamı : İsmail
Maçın Gümüş Adamı : Enes
Maçın Golü : İsmail
Maçın Kalecisi : Talha
Maçın Defansı : Samet
Maçın Orta sahası : Selim
Maçın Forveti : İsmail
Maçın Centilmeni : Fatih