Yok Böyle Bir Maç!

Gecenin 2. maçında son zamanların en çekişmeli ve en ilginç maçı oynanırken büyük heyecana sahne olan müsabakada kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı. Maça iyi başlayan ve uzun süre oyunun kontrolünü elinde tutan Egemen Spor olsa da Palermo ilk yarının sonlarında bulduğu kontraatak golleriyle skoru bir anda 4 0 a getirdi ve devreyi de bu skorla tamamladı. 2. yarıda 5 1 yenik durumdan müthiş bir geri dönüş yapan Egemenspor son dakikada 6 5 öne geçerken uzatmalarda net bir pozisyondan sonuç alamadı ve hemen geri dönen atakta kalelerinde gördükleri golle galibiyeti kaçırdılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar.
Egemen spor maç boyunca yine iyi pas yapıp oyunu iyi kurarken 5 1 yenik oldukları dakikalarda dahil çok iyi bir futbol sergilediler ve aslında o skoru da hak etmediler diyebiliriz. Etkili hücum yapan ekip savunmada zaman zaman sıkıntılar yaşarken savunma arkasında verdikleri boşluklarla kalelerinde goller gördüler ve Emre’nin de üst üste 2. maçı olması sebebiyle tutuk bir performans sergilemesi peş peşe goller yemelerine sebep oldu. Buna rağmen maçı kazanacak bir oyun sergileyen ekip 5 1 gibi farklı skordan geri dönmeleri kendileri adına unutulmayacak bir maç geçirmelerini sağladı ki son dakikada gecenin yıldızı Serkan net pozisyondan sonuç alsaydı 4 puanı da ceplerine koyacaklardı fakat şans yanlarında değildi. Serkan attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken istekli oyunuyla takımını ipten aldı, Doğan da hücum hattındaki başarılı oyununu 1 gol 1 asist ile süsledi, Uğur orta alanda oyunu iyi kurarken 2 asiste imza attı, Kenan istediklerini sahaya tam olarak yansıtamasa da maçı 1 golle tamamladı.
Palermo takımı sahaya savunma ağırlıklı bir kadro ile çıkarken öyle ki forvette bile stoperde görmeye alışkın olduğumuz Kadir’le maça başladılar. Orta alanda oyunu kuramayan tecrübeli ekip daha çok kontra toplarla gol ararken ilk bölümlerde pozisyon üretmekte zorlansalar da devrenin sonuna doğru vites arttırdılar ve 5 dakikaya sığdırdıkları 4 golle devreyi 4 0 önde tamamladılar. 2. yarıda anlamsız bir düşüşe geçen ekip biraz da rehavetle peş peşe goller yerken son dakikalarda yenik duruma düştüler. Belki de maç boyunca sadece son 2 3 dakikada atak bir oyun sergileyen ekip aradığı golü buldu ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. 5 1 önden gelip son dakika golüyle 1 puanı kurtarmak kendilerine göre üzücü olsa da hücum silahlarının neredeyse tamamından yoksun şekilde sahaya çıkıp 1 puan almaları başarıydı diye düşünüyorum. Buna rağmen çok iyi mücadele eden ekip fırsatçılıklarını çok iyi kullanırken maça tutunmasını bildiler. Kadir 3 gol 1 asistlik performansıyla geceye damgasını vuran isim olurken sahanın her bölgesinde başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi, Ahmet, Mert ve Murat 1 er golle skora katkı sağlarken Güray oyun kurmakta kötü bir maç çıkarsa da özellikle ilk yarıda ve 2. yarının ilk bölümünde kalesinde mükemmel bir performans sergileyerek takımını ayakta tutan isim oldu.
Maçın Adamı : Serkan
Maçın Gümüş Adamı : Kadir
Maçın Kalecisi : Güray
Maçın Defansı : Kudret
Maçın Orta Sahası : Serkan
Maçın Forveti : Kadir
Maçın Golü : Serkan
Maçın Centilmeni : Kudret