Yine yenişemediler

Maçtan Notlar
Maç keşanlılar sporun başlama vuruşu ile başladı. 2 ekipte oldukça genç ve dinamik olduklarından dolayı maça 2 ekipte çok hızlı başladı. Oldukça teknik oyuncuların olduğu maç karşılıklı ataklarla sürerken gökçemspordan oktay uzaklardan süpriz bir şut ile takımını 5.dakikada öne geçirmeyi basardı. Bu dakikadan sonra daha baskılı oynayan ve daha fazla pozisyon bulan ekip Keşanlılar takımıydı. Fakat son vuruşlardaki başarısızlıkları ile golü bulamayorlardı. 17.dakikada Keşanlılar takımından Hamit çok şık bir gol atarak maça dengeyi getirdi. Bu gole Oktay hemen cevap vererek 18.dakikada takımını bir kez daha öne geçirmeyi başardı. Bu golden 2 dakika sonrada Halil sahneye çıkarak Gökçemsporu 3-1 öne geçirdi. Farkı azaltmak için baskı kuran Keşanspor Erdi ile farkı 1’e indirmeyi başardı.İlk yarının kalan son 5 dakikasında 2 takımda karşılıklı ataklar ile gol aradı. ilk yarının son dakikalarında Keşanlar takımından Erdi ve Gökçemspordan Eren attığı karşılıklı goller ile ilk yarı 4-3 Gökçemspor lehine sonuçlandı.

2.yarı çok hızlı başladı. 2 takımda maçı kazanmak için elinden geleni sahaya veriyordu. Dakikalar ilerledikçe müdahalelerin şiddetininde arttığı maçta 29.dakikada Oktay ın attıği gole ile Gökçemspor skoru 5-3’e getirdi. Farkı azaltmak ve maça tutunabilmek için baskısını arttıran Keşanlılar rakip kaleye ard arda ataklar ile yükleniyordu. Bu arada kalesinde de açıklar veren Keşanlılar aradığı golü 34.dakikada günün başarılı isimlerinden Hamit ile farkı 1 ‘e indirerek umutlarını tekrar yeşillendirdi. Bu golden sonra farkı arttırarak rahatlamak için daha hücumsal oynamaya başlayan Gökçemspor son vuruşlardaki hataları ile farkı arttırabileceği golleri atamıyordu. 2 takımda da dakikalar geçtikce sinir katsayısı arttığı için müdahalelerde şertleşmeye başladı ve nitekim hakemede itarazlar artmaya başladı. Kıran kırana geçen maçta 42.dakikada Ahmet maça dengeyi getiren golü bularak son 8 dakikada maçın tekrar başlamasını sağladı. Bu golden sonra iyice motive olan Keşanlılar baskısına devam ediyordu. Maçın son dakikaları çok heyecanlı geçen maçta 2 takımda galibiyeti getirecek golü bulamayınca maç 5-5 berabere bitti.

Gökçemspor
Maça oldukça başlayan ekip maçta öne geçip farkı bir ara 2’ye kadar çıkarsada skoru tutamayınca beraberliğe razı oldular. Gökçemspor takımında kalede Rüza görev aldı. Refleksleri iyi olan Rıza bazı pozisyonlarda geç kalınca beraberlik kaçınılmaz oldu. Savunmada Eren, Enes ve Koray 3’ lüsü görev aldı. Uyumları iyi olan 3’lü ilerde oynayan oyuncuların kurbanı oldu. Eren savunmadan daha çok hücumsal oynasada savunmada da elinden geleni yaptı. Enes savunmanın çakılı ismiydi. Takımı için herseyi yapsada bereberliği engelleyemedi. Koray ise takımı adına herşeyi yaptı. Savunmada hücumda her yerde oynayan Koray çok iyi oynasada takım arkadaşlarına genelde bağırarak onların oyundan düşmesine neden oldu diyebiliriz. Ortasahada Oktay i.ve Oktay k. görev aldı. Zaman zaman iyi oyun sergilesede bu 2’li genelde ileride kaldı Oktay i. takımımın en hırslı ismiydi. Oldukça teknik olan isim güzel bir gol atsada beraberliği engelleyemedi. Oktay K. ise ileride bütün toplara koştu ve çok iyi mücadele sarfederek takımı adına herşeyi yaptı. Forvette Halil görev aldı. Maç boyunca elinden geleni yapsada Halil son vuruşlarda istediği vuruşları yapamayınca 1 golde kaldı. Sonraki maçlarda Gökçemspor takımına başarılar dileriz.

Keşanspor
Maça çok iyi başlangıç yapan takım maçın tamamında neredeyse hep gerideydiler. Zaman zaman rakibe baskısılarını hissettirselerde maçın kontrolü hep rakiplerindeydi.Kalede Ahmet görev aldı. Oldukça etkili bir maç çıkaran Ahmet topu oyuna sokmada sakatlığı yüzünden sıkıntı yaşadı. Defanstta Berkan, Emre ve Erdi3’lüsü görev aldı. Oldukça iyi bir maç çıkaran 3’lüden Erdi savunmanın bel kemiğiydi ve rakibin bir çok pozisyonunu başlamadan bitirdi. Berkan ise zaman zaman ileri çıksada kondisyonu ile savunmasına hemen dönerek oyunun her 2 yönünde de başarılı oldu. Emre ise toplara adeta vücudunu siper ederek bir golleri engelleyerek takım arkadaşlarından alkış aldı. Orta sahada Enes ve Akça 2’lisi görev aldı. Oldukça uyumlu olan 2’liden Enes bitmek bilmeyen enerjisi ile hem savunma da hem de hücumda oldukça iyi bir maç çıkardı. Akça ise takımını bir maestro gibi yönetti ve tekniği ile göz doldurdu. Forvette Hamit görev aldı. Fırsatçılığını çok iyi konuşturan Hamit attığı goller ile takımına beraberliği getiren isimlerin başındaydı. Sonraki maçlarda Keşanspor takımına başarılar dileriz.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Kalecisi:Rıza
Maçın savunmacısı:Enes
Maçın Ortasahası:Akça
Maçın Forveti:Halil