Yeşil Nokta Siftah Dedi!

Günün maçında Akpınar FC ile Yeşil Nokta karşılaştı. Her iki takımda maçın başlarında birbirlerine orta alanda üstünlük kurmaya çalışsada karşılıklı top kayıpları çok oldu. Maçın 5. Dakikasında Azizin şık golüyle Yeşil Nokta 1-0 öne geçti. Golden sonra hemen toparlanan Akpınar FC adam eksilterek çıktığı atakta skoru Enis’ in golüyle 1-1 e getirdi. Maç ilk yarı iki tarafında müthiş mücadelesiyle sürsede Akpınar FC maçı 3-2 önde kapattı.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Yeşil Nokta oldu maçın başından Beri o driplingleriyle göz dolduran Aziz oynadığı oyunu skora yansıtmaya başlayarak maçı 5-3 e getirdi. Akpınar FC ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da maça Ortaalanı kalabalık tutarak gol atmaya çalıştı. Ligin yeni ekibi olmasına rağmen gösterdiği performansla dikkat çektiler.
Yeşil nokta bugün defansif mevkilerini hiç bozmadan Azizin ve Erdi’ nin üzerinden kontra ataklarla gol aradı. Gerek havadan gerek ise yerden gelen topları bir bir püskürtmesi bildiler. Akpınar FC ise maça temkinli başlayıp takım halinde hem ileri hem geri giderek pasla gol arayan taraf oldu istedikleri oyunu sahaya yansıtsalar da skor üretmekte zorlandılar.
Yeşil noktada bugün kalede Mehmet başladı. Havanın yağmurlu olması onu biraz etkilese de güzel kurtarışlar yaptı. Defansta Emir Burhan Ali 3 lüsü oynadı aralarındaki uyumla defansta hataya ver vermediler. Mevkilerini kaybetmeyen 3′ lü galibiyetin mimarlarından. Aziz günün en iyisiydi yaptığı çalımlar ve skora katkısıyla ağırlığı koymayı başardı. Erdi kanattan yaptığı deparlarla rakip oyuncularını zorlayarak güzel.bir maç çıkardı. Forvette Cengiz bugün duvar olarak Aziz ve Erdi’ yi rahatlattı gol açısından kısır bir maç geçirdi.
Akpınar FC de kalede Ege vardı sahaya Muslera havası kattı ve güzel bir seyir keyfi verdi. Defansta’ki Uğur Abdülkadir Doğukan üçlüsü yaptığı kendi aralarında ki paslarla oyunu iyi hazırladılar. Mümin ve Enis bugün birbirini tamamladılar gerek defansif gerek ofansif olarak sahanın heryerin de olan ikili istediğini skora yansıtsalardı çok daha iyi olurdu. Forvette Yetkin bugün takımının gol ayağı oldu ve attığı şutlarla güzel bir maç çıkardı.
Maçın adamı : Aziz
Maçın gümüş adamı : Erdi
Maçın kalecisi : Ege
Maçın defansı : yavuz
Maçın orta sahası : aziz
Maçın forveti : cengiz
Maçın centilmeni : mümin
Maçın golü : Aziz

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.