Yeşil Bursa’dan Güzel Başlangıç!

Günün ilk maçında Yeşil Bursa ile Monarch takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça çok istekli başlarken Monarch takımı açılışı yapan taraftı Yeşil Bursa takımı geriye düştükten sonra hemen karşılık vererek öne geçmeyi başarsa da Monach takımı ilk yarının sonlarına doğru bulduğu şık goller ile öne geçti ve ilk yarıyı 4-2 Monarch takımı önde bitirdi. 2.yarıya Yeşil Bursa takımı rakibi baskı altına alarak adeta yarı sahada bir maç oynuyorlardı. Monarch takımı ise savunmadan bir türlü çıkamazken Yeşil Bursa takımı art arda goller ile birden öne geçmeyi başardı. Kalan dakikalarda Monarch beraberlik için bastırsa da aradığı golü bulamayınca Yeşil Bursa takımı art arda bulduğu goller ile maçı 8-4 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça istekli başlayan ekip kalesinde beklemedikleri bir gol ile geriye düşse de öne geçmeyi başardı, fakat skoru koruyamayan Yeşil Bursa takımı ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarı çok iyi bir oyun sahaya yansıtan ekip rakibi boğduğu dakikalarda bulduğu art arda goller ile maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Ömer ilk golde topu elinden sektirip takımını geriye düşürse de 2.yarı mükemmel bir maç çıkardı ve kalesini gole kapatarak takımını galibiyete taşıdı. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Yusuf savunmanın bel kemiğiydi. Tatlı sert müdahaleleri ile rakip oyuncuları yıldıran Yusuf performansı ile beğeni topladı. İleride maça tutuk başlayan ekip 2.yarı çok iyi bir reaksiyon gösterirken Ufuk takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Maç boyunca takım arkadaşlarını besleyen Ufuk oyun görüşü ile maçın kilidini çözen kişiydi. Dursun ise gol yollarında takımını taşırken bitiriciliği ile yıldızlaştı. Tekniği ve klas hareketleri ile parmak ısırtan Dursun Maçın kaderini belirleyen kişiydi. Maçta bir çok kez geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi bir başlangıç yapan Monarch öne geçmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda geriye düşse de ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya farktan dolayı savunmada başlayan ekip rakibin baskısını bir türlü üstlerinden atamayınca kalesinde art arda goller gördü ve oyundan düşerek maçı 8-4 kaybetti. Kalede görev alan Hüseyin bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Ali savunmada çakılı kalan isimdi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Ali zaman zaman yalnız kalırken, ileride ilk yarı istediği oyunu sahaya yansıtan Monarch takımı 2.yarı istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. Takımın dinamosu gibi olan Davut hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken sahada basmadık yer bırakmadı. Fakat performansı mağlubiyeti engellemedi. Takımının 2 golüne imza atan Barış ise ilk yarı attığı klas goller ile parmak ısırtırken 2.yarı sahada varlık gösteremedi. İlk yarı çok uyumlu olan ekip 2.yarı dağılınca maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Dursun
Maçın Gümüş Adamı:Ufuk
Maçın Golü:Barış
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Yusuf
Maçın Orta sahası:Ufuk
Maçın Forveti:Dursun
Maçın Centilmeni:Hüseyin