YeniNesil Şaha Kalktı!

Yeni nesil takımı oyuna hücum ağırlıklı bir takım kurarak başladı. Oyunun ilk bölümlerinde ortada geçen karşılaşma İlerleyen dakikalarda Yeni Nesil takımının tecrübeli ve yetenekli oyuncularının ön plana çıkmasıyla bir anda değişti. Orta alanda Hasan ve Şevket iyi mücadele ederek güzel paslaşmalar yaptılar. Lige çok iyi tanıyan Hasan ve Eşref uyumunu maç boyu sürdürdüler. Bu oyun kurgusunu maç boyuda sürdürmesini bildiler. İlk yarının başlarında takım oyununu güzel oturtan ekip rakip takıma zor anlar yaşattı. Rakip Takım kalesinde etkili pozisyonlar bulan ekip buldukları gollerle öne geçmeyi başardılar. Hücum hattında olumlu işler yapan ekip defans hattında da iyi bir oyun sergiledi. Mücadelesi isteğiyle rakip takım oyuncularına göz açtırmayan savunma yedikleri gollerde de yapacakları çokta fazla bir şey yoktu. Defansta Volkan ve Oğuz sergiledikleri ekstra performans ile göz doldurdu. İlk yarının ortalarına geldiğimizde rakip kalede etkinliğini daha fazla hissettiren takım Bu üstünlük ile ilk yarı sonuna 4-2 önde girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha diri ve istekli bir oyun ile başlayan ekip oyun disiplininden hiç kopmadı. Rakip takımı adeta kendi alanından çıkarmamaya çalıştı. Pres ve mücadeleyi daha fazla artırarak rakip takım kalesinde çok iyi pozisyonlar buldular. Takım oyunu ve kanat organizasyonlarına mükemmel bir şekilde sahaya yansıtan takım tecrübesiz rakibi karşısında çokta fazla zorlanmadı. Mücadeleleri ve istekleri izleyenleri büyüledi. O kalelerinde güven veren bir eldivenin olması da ikinci yarıda oyun etkinliği olarak daha rahat ve canlı bir oyun sergilemesine neden oldular. İkinci yarının ortalarına geldiğimizde farkı iyice açan ekip Hasan ve Eşref’in mükemmel uyumu takımın galibiyetinde büyük bir rol oynadı. Hücum hattında Şevki de çok koşarak takımını sırtlayan isim oldu. Aynı zamanda Fuat ara pasları ve İçeriye verdiği güzel toplar ile takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Maçın sonlarına doğru rakip takımın iyice düşmesinden fırsatlar bulması galibiyette çok büyük rol oynadı diyebiliriz ve maçtan 9-4 galip ayrıldılar.
Emeklion takımı oyuna geride başlayarak oyun kurmaya çalıştı. rakip takımın presi karşısında daha fazla direnemeyen ekip ilk dakikalarda kalesinde goller görerek yenik duruma düştü. Rakip takımın etkili ve tecrübeli ayakları karşısında çokta mücadele sergilemeyen ekip maçın ilk bölümlerinde geriye düştüler. Karşılaşmanın devam eden dakikalarında rakip kalede çokta fazla pozisyon bulamayan ekip defans hattında da zafiyetler vermeye başladı. Oyun dengesini ve disiplini elden bırakan Emeklion ekibi buldukları Nadir fırsatları da değerlendirip tehlikeli olmaya çalıştılar. İlk yarının Ortalarına geldiğimizde direnç olarak oyundan düşen ekip tamamen geriye çekilerek uzun paslar ile etkili olmaya çalıştılar. Hücumda Sefa istediği pozisyonları ve Topları alamasa da kanat organizasyonlarının etkili olması nedeniyle gol buldu ve devreye 4-2 geride girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısına oyun disiplininden tamamen koparak başlayan ekip uzun toplar ile gol aramaya çalıştı. Fakat rakip takımın tecrübeli defans oyuncuları adeta kendilerine göz açtırmadı. Forvet oyuncularının şansız bir gün geçirdiğini söyleyebiliriz. İlk yarının başlarında az da olsa canlanmaya çalışan ekip bunu beceremediler. Rakip takımın oyun düzeni ve planı kendilerinin daha çok pozisyon bulması ve daha üretken bir oyun oynamasına engel oldu. Orta alanda top tutamayan ekip kritik pas hatalarını da çoğaltınca rakip takımın tecrübeli ayakları karşısında direnemediler. İkinci yarının sonlarına doğru oyundan iyice düşen ekip daha fazla oyun tutunamayıp sahadan da 9-4 mağlubiyetle ayrıldılar.

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.