Yeni Lider Palermo!

Ligin iddialı ve bir o kadar da güçlü iki ekibi arasında gerçekleşen mücadele 4-4’lük bir skor ile berabere sonuçlandı. Skorun da bize ifade ettiği gibi gerçekten 4-4’lük bir maç oldu. Yüksek mücadele, etkileyici performanslar, şık goller, direkler, pozisyonlar ne ararsak vardı…
Palermo Maç Analizi:
Adeta bir o kalede bir bu kalede geçen müsabaka izleyenler için zevkli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Oyunun genelinde daha derli toplu bir görüntü çizen ve mevki korumaya özen gösteren Palermo, maçın son bölümlerinde gördüğü kırmızı karta rağmen aldırmadan sürekli galibiyet golünü aramaktan, oynamaktan çekinmedi. Mücadelesini bir an olsun aksatmadı. Maça güzel bir başlangıç yapmasına rağmen skor üstünlüğünü bir türlü koruyamayan Palermo, kalesinde de basit goller görünce beraberliği paylaşmak zorunda kaldı. Basit ve doğru paslaşmalarla atak başlangıçlarını yapan ekibin en dikkat çeken özelliği bu oldu. Barış maç genelinde iyi bir performans göstermesine karşın gördüğü kırmızı kart ile takımını eksik bıraktı. Hüseyin, takımın liderlik rolünü üstlenen isimdi. Atakların olgunlaşmasında ve gelişmesinde etkin rol oynayan Hüseyin yaptığı pres ile de takdirleri topladı. Furkan maçın önemli anlarında attığı güzel goller ve gösterdiği etkileyici performans ile maçın yıldızı olmaya hak kazandı. Maçın 50. dakikasında attığı güzel gol ise gecenin golü oldu.
Liverpool Maç Analizi:
Liverpool gösterdiği bireysel performanslar ile dikkat çeken ekip oldu. Sahip olduğu teknik kalitesi yüksek ve etkili ayaklar ile maça ortak olan ekip rakibinin eksik kalmasını iyi değerlendiremedi ve beraberliğe razı oldu. Kaleci Melih yediği gollere rağmen bir çok pozisyonda yaptığı kurtarışlar ile alkışları topladı. Defansta Emre, Hakan ve Birol ile rakip atakları önleyen ekip üstün bir mücadele örneği gösterdi. Pozisyon geçişlerinde gösterdikleri üstün beceri ile rakiplerini tüm maç sınayan Şahin ve Önder sahip oldukları yetenekleri hepimize gösterdi. Topla buluştukları her an Palermo için büyük bir tehlike oluştururken birer gol ile de takımlarına katkı sağladılar. Oyuna sonradan dahil olan Yılmaz ise takımına iki gollük çok önemli bir katkıda bulundu. Oyuna girdiği andan maç bitimine kadar sürekli istekli tavrı ve pozisyon bilgisi ile dikkat çeken Yılmaz takımı için gecenin yıldızlaşan isimlerindendi.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Yılmaz
Maçın Kalecisi: Melih
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortahası: Şahin
Maçın Forveti: Yılmaz
Maçın Golü: Furkan
Maçın Centilmeni: Hüseyin