Yenemese de Yenilmiyorlar!

Gecenin merakla beklenen maçında kontra atak ile Gümüş gençlik takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ve sahadan 4 4 eşitlikle ayrılıp puanları paylaştılar. Maça gol ile başlayan taraf kontra atak takımı olurken henüz 3. dakikada 2 0 lik üstünlüğü yakaladılar. Buna rağmen ilk yarı 2 2 lik skorla sona ererken 30. dakika kontra atak takımının 4 3 üstünlüğüyle geçildi. Son bölümlerde karşılıklı ataklar yapılırken bitime 2 dakika kala son dakikaların golcüsü Ertuğrul yine sahne aldı ve attığı golle takımını yine ipten aldı, takımına 1 puanı getiren isim oldu.
Kontratak takımı maça çok iyi başlarken ilk dakikalarda buldukları goller kendilerini kısmen rehavete soktu ve rahat bir maç geçeceğini düşündüler. 10. dakikadan sonra Orta alanda üstünlüğü kaybeden ekip peş peşe yedikleri gollerle Skora denge gelmesini engelleyemediler. İkinci yarıya Ahmet’in 2 tane güzel golüyle önde başlayan ekip Kadir’in oyundan çıkmasıyla Orta alanda istediği pasları yapamadılar ve uzun toplarla gol aradılar. Net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip farkı açma şansını değerlendiremezken son dakikada yedikleri golle sahadan bir puanla ayrıldılar. Genel anlamda iyi futbol sergileyen ekip bugün son vuruşlarda çok da şanslı değillerdi. Mücadele anlamında Geçer not alan ekipte tek eksik goldü diyebiliriz. Bunun dışında savunma anlamında da iyi mücadele eden ekip zaman zaman Sedat’ı durdurmakta zorlansalar da birçok atağı kestiler ve güçlü rakiplerini genel anlamda durdurdular. Genel olarak sol bekte gördüğümüz Ahmet Bu akşam Orta alanda mücadele ederken pas oyununu sahaya iyi yansıttı 2 de gole imza attı. Kaptan Kadir attığı iki golle takımının maça adeta 2 0 önde başlamasını sağlarken oyundan çıktıktan sonra takımı orta alandaki üstünlüğü kaybetti diyebiliriz. Eren hava toplarında rakibe göz açtırmazken Abdullah da savunma da iyi mücadele etti, Sedat Orta alanda yine çok koştu fakat istediği toplar alamadı ve onun gol atamadığı maçta takımı yine kazanamadı. Kaleci Erkan Kalesinde etkili kurtarışları imza atarken genel olarak başarılı bir performans sergiledi.
Gümüş gençlik takımı maça çok tutuk başlarken henüz başlarda yedikleri gollerle adeta şok oldular. Orta alanda oyunda dengeyi kuran ekip Sedat’la 2 gol bularak Skora dengeyi getirdi ve devreye 2 2 lik eşitlikle girdi. İkinci yarının büyük kısmında yenik durumda olan ekip bitime 2 dakikaya kadar bulduğu golle 1 puanı kurtarırken mücadele anlamında başarılı bir maç çıkarsalar da takım oyunu sahaya yansıtamadılar istedikleri pozisyonları çok da bulamadılar. Rakibin katı savunması karşısında oldukça zorlanan ekip Sedat’ın bireysel yetenekleri ile golü ararken dört golün üçünü bu oyuncu ile buldular. Ertuğrul orta alandaki mücadele için oyununu bir golle süslerken attığı golle takımını ipten aldı, Sedat güzel futbolunu 3 golle süslerken sadece takımının değil sahanın en iyi ismiydi. Muhammed maça şanssız goller yiyerek başlasa da ilerleyen dakikalardaki kurtarışları ile Kalesinde güven verdi. Mücadele anlamında iyi işler yapan ekip ileride çoğalamadılar son bölüm dışında ağırlıklı olarak savunma futbol oynadılar diyebiliriz.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Sedat (Gümüş Gençlik)
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: İsmet