Yavuzlar İnşaat zirvede !

Kestel Gürsu konferansında Yavuzlar İnşaat ile Hacıoğulları Hafriyat karşı karşıya geldi.Gecenin maçında iki takımda istekli başladı. Yavuzlar İnşaat takımı golü erken buldu ve skoru 1-0 yaptı.Golden hemen sonra Hacıoğulları Hafriyat takımı eşitlik sağlayan golü buldu ve skoru 1-1 yapmayı başardılar.İki takımda kontrollü şekilde oynuyordu ve hatasız oynamaya özen gösterdiler.Maçta genel olarak baskılı ve iyi top yapan ekip Yavuzlar İnşaat takımıydı ve ilk yarıyı skor olarak da üstün bitirdiler.

İkinci yarıda skor avantajını sağlayan Yavuzlar İnşaat takım biraz daha sakin oyun sergilediler. Hacıoğulları Hafriyat takımı daha çok ileride baskı yapmak istedi ama geride açıklar vermeye başlayınca rakip takıma   pozisyonlar verdiler. Yavuzlar İnşaat takımı genel olarak rakibe önde baskı yaparak ileri çıkmasını kesmek istedi ve başarılı oldular. Yavuzlar İnşaat oyuncusu Emirhan ileride attığı çalımlar ve gollerle takımının çok iyi gol silahı oldu. Maçın sonuna kadar hem skor olarak hem de oyun olarak üstünlük sağlayan takım Yavuz İnşaat takımı oldu ve galibiyeti 7-5’lik skorla aldılar.

Yavuzlar İnşaat takımında kalede Ali görev alırken çok başarılıydı ve yaptığı kritik kurtarışlarla göze çarptı.Savunmada Volkan görev adamı olarak oynadı ve rakip karşısında iyi müdahaleler de bulundu.Şaban yerini hiç kaybetmedi kestiği kritik toplarda çok başarılıydı. Burak ileriye sık sık destek vererek hücuma da yardım etti ve defans olarak da rakip takım karşısında çok zorlandı. Hücumda Mücahit ilk yarıda genel olarak hücuma yardım ederek takımının skor bulmasın da çok yardımcı oldu ve ikinci yarıda savunma ağırlıklı oynayarak da takımına yine çok yardımcı olarak maçın başarılı isimlerindendi. Mustafa takımının  tam bir kaptanı gibi oynadı sahada adım atmadığı yer kalmadı ve oyunu çok güzel kurmasının yanın da 2 gol de buldu. Emirhan attığı güzel çalımlarla rakip takımı çok zorladı ve oynadığı oyunla adeta izleyenlere bile zevk verdi ve alkışları topladı maçı 3 golle tamamladı.

Hacıoğulları Hafriyat takımında kalede Tufan görev alırken elinden geleni yapsa da rakip karşısında şansızdı. Savunmada Mustafa iyi mücadele ederken rakip  takımı çok zorladı. Yasin oyunu geriden kurdu ve sık sık ataklara destek verdi.Erdal yerini hiç kaybetmezken kritik müdahalelerde bulundu.Hücumda Murat elinden geleni yaptı ve çok koştu maçta isteklerini yapmasa da genel olarak başarılıydı.Harun takımının pas trafiğini kurdu takımını sırtlamak istedi ama başarılı olamadı.Sezgin istediği pasları ileride alamadı ve genel olarak rakip takımının markajında kalınca rahat bir top oynamayınca skor bulmakta zorlandı.

Maçın Adamı: Emirhan
Maçın Gümüş Adamı: Mücahit
Maçın Kalecisi: Ali
Maçın Defansı: Şaban
Maçın Ortasahası: Mustafa
Maçın Forveti: Emirhan
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Harun