Yavuzlar İnşaat ucuz kurtuldu

Kestel Gürsu konferansında Karsspor ile Yavuzlar İnşaat karşı karşıya geldi. Maçta ilk dakikalarda yoğun baskı yapan Yavuzlar İnşaat golü erken buldu. Maça beraberlik getirmek için çabalayan ekip Karsspor ilerde çok adamla kalınca pozisyonlar vermeye başladı ve kalesinde bir gol daha görerek 2-0 skorla geriye düştü. Karsspor golden sonra takım olarak toparlandı ardı ardına iki gol buldu ve ilk yarının bitimine 5 dakika kala skoru eşitledi. Yavuzlar İnşaat kontra atakla 1 gol bulup ilk yarıyı 3-2’lik skorla önde kapattı.

İkinci yarıda iki takım da kontrollü bir şekilde oynamaya özen gösterdi. Yavuzlar İnşaat skor avantajı ile daha rahat ileri çıkarak pozisyonlar bulup gol aradı. Karsspor istediği topları yapmadı ve uzun topla çıkmak zorunda kaldı. Maçta Karsspor kalecisi Candaş takımını ayakta tutan kurtarışlar yaptı ve net goller kurtardı. Son anlara doğru 7-5’lik skorla üstünlüğü sağlayan Yavuzlar İnşaat takımı oldu. Karsspor maçın bitimine son 5 dakika kala 2 gol birden bulup farkı bire getirip galibiyetin kolay olmadığını gösterdi ve uzatmalarda rakibine çok ter döktürdü ama geç kaldılar ve galibiyeti alan 7-6’lık skorla Yavuzlar İnşaat oldu.

Karsspor takımında Kalede Candaş görev alırken çok mücadele etti ve kritik kurtarışlar yaptı kalede adeta devleşti. Savunmada Fırat her zaman ki gibi görev adamı olarak oynadı mücadele etse de yeterli olamadı. Cantürk geriden oyun kurmaya çalıştı ve hücuma da destek verip şık bir gol buldu. Çağdaş farklı mevki de başlasa da hiç yabancılık çekmeden oynadı ve ikinci yarı da hücum ağırlıklı oynayarak takımına destek verdi. Hücumda Mami pasları dağıtan kişiydi çok kritik zaman da gol de atıp eşitliği sağladı ama galibiyeti getiremedi. İlyas diğer maçlara nazaran bu maç daha istekli ve daha çok koşarak oynadı takımını ayakta tutan oldu. Vural maçta istediği pasları alamadı ve çoğu pozisyonunu kendi yaratmaya çalıştı ama yeterli olamadı.

Yavuzlar İnşaat takımın da kalede Cihan görev alırken başarılı bir performans ortaya koydu ve kalesini iyi korudu. Savunmada takımı ile çok iyi uyum sağlayan Burak yine beklediğimiz bir mücadele ile oynadı ve tek golle maçı tamamladı. Ozan yerini kaybetmedi ve çoğu kafa toplarını takımına kazandırdı. Kadir takım da yeni olmasına rağmen uyum sağladı ve ataklara sık sık destek verdi. Hücumda Mustafa Y. takımının pas yollarını sağladı ve maçta 4 golle takımına galibiyeti getiren isimlerden ilk başta geliyordu çok başarılı bir oyun sergiledi. Yılmaz sık sık uzaktan attığı şutlarla rakip kaleciyi çok yordu ve maçta çok koştu 2 golle maçı tamamladı. Mustafa talihsiz bir maç geçirdi istediği şutlar istediği oyunu bir türlü yapamasa da orta saha da kaptığı toplar çok önemliydi ve takımının kontra ataklarla gol bulmasını sağladı.

Maçın adamı: Mustafa
Maçın gümüş adamı: Candaş (Karsspor)
Maçın forveti: Yılmaz
Maçın ortasahası: Mustafa
Maçın defansı: Burak
Maçın kalecisi: Candaş ( Karsspor)

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.