Wristpower Lens’in Umutlarını Son Dakikalarda Yıktı!

Master Cup D Grubu 3. hafta maçında Lens ile lider Wristpower takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Wristpower 1-0 lık üstünlüğü yakalasa da Lens skoru 3 1 e getirmesini bildi fakat son bölümlerde oyundan düşen Lens sahadan 3 3 lük eşitlikle ayrılarak grubu 2 puanla tamamlayarak çeyrek final şansını kaybetti.
Lens aslında turnuva tecrübesi olan bir takımdı ve maça da iyi bir kadro ve iyi bir oyunla başlayıp 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen skoru 3 1 e getirmeyi de başarmıştı. Özellikle savunmada iyi mücadele eden ekip tecrübesiyle rakibi oldukça zorlarken skoru 3 1 e getirdikten sonra yenilen son dakika golleri çeyrek final umutlarını bitirdi. Bireysel anlamda öne çıkan isim olmasa da takım halinde iyi bir performans sergileyen ekip maçı kazanacak bir oyun sergilese de son bölümde yenilen goller pahalıya patladı. Metehan attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Cihat orta alanda çok mücadele etti, maçı 1 gol 1 asist ile tamamladı.
Wristpower takımı ise prestij maçına çıkarken birçok eksik oyuncusu olmasına rağmen sahadan 1 puanla ayrılmasını bildi ve gruptan lider çıkmayı garantileyerek çeyrek finalde Cska Filistin ile eşleşti. Maça golle başlasalar da istedikleri oyunu sergileyemeyen ekip puana çok da ihtiyaçları olmadıkları için kendilerini çok da sıkmadılar fakat son bölümlerde rakip vites düşürünce bunu fırsata çeviren genç ekip sahadan 1 puanla ayrılıp rakibin umutlarını bitirdi. Takımın golcüsü Yunus bugün rakibin katı savunması karşısında oldukça zorlanırken maçı 1 golle tamamladı, Kaptan Semih de orta alandaki mücadeleci oyununu 1 golle süsledi.
Maçın Adamı: Metehan
Maçın Gümüş Adamı: Yunus
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Cihat
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Burak