Wristpower Kupaya Farklı Tarifeyle Başladı!

Master Cup D Grubunun 2. maçında Wristpower ile Karkay 4523 takımları karşılaşırken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Wristpower takımı sahadan 8 2 lik skorla galip ayrılıp şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olduğunu ilk maç sonunda göstermiş oldu.
Kazanma Faktörleri :
Wristpower takımı maç boyunca etkili bir performans sergilerken özellikle rakip kaleyi oldukça zorladılar ve buldukları pozisyonlarla skora gitmekte zorlanmadılar. Attıkları 8 golün dışında en az 5 6 topları da direkten dönerken 3. bölgede oldukça istekliydiler. Birbirlerini çok iyi tanıyan ekip birlikte atağa kalkıp birlikte geri dönerken sahanın her bölgesinde çok koştular. Savunmaya maçta çok da iş düşmezken 2. yarıda zaman zaman gelen etkili pozisyonlarda Yavuz kurtarışlarıyla rakibin farkı kapatmasına izin vermedi, Yunus atığı 6 golle gecenin yıldızı oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Karkay 2543 takımı maça istediği gibi başlayamazken rakibin etkili atakları karşısında çok da direnemediler ve maçı ilk yarıdan kaybettiler diyebiliriz. İleride organize olamayan ekip savunmada da dağınık bir görüntü sergileyince kalelerinde çok pozisyon verdiler ve maça ortak olamadılar. Orta alanda yapılan top kayıpları da kalelerinde tehlike yaşamalarına sebep olurken rakip kalede net de pozisyonlar bulmalarına rağmen son vuruşlarda çok şanssızlardı, farkı kapatma şansını defalarca değerlendiremediler.
Maçın Adamı: Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Semih
Maçın Kalecisi: Yavuz
Maçın Defansı : Semih
Maçın Ortasahası: Zafer
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü: Yunus
Maçın Centilmeni: Ahmet