Vurguncular Son Nefeste!

Günün ilk maçında Vurguncular ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başladı. 10.dakikada Vişne takımı öne geçerken Vurguncular takımı hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarının sonlarına doğru bu sefer Vurguncular takımı öne geçse de bu sefer ilk golde olduğu gibi maça hemen eşitlik geldi ve ilk yarı karşılıklı goller ile 2-2 eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarı 2 takımda savunmaya ağırlık verirken Vişne takımı maçın son 10 dakikasına girilirken öne geçmeyi başardı. Maçın son anlarında kora kor bir mücadele sergilenirken Vurguncular takımı çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve maçı Vurguncular takımı 5-4 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip maç içerisinde bir çok kez geriye düşse de oyuna tutunmayı başardı ve maçı son dakikalarda buldukları goller ile kazanmayı başarırken Orhan kalesinde hatalı goller yese de bir çok kritik kurtarışa imza attı. Savunmada çok fazla açık vermeseler de uzaktan atılan şutlara önlem alamayan ekipte Alper savunmada savaşan isimlerden biriydi ve rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride Emircan topu ayağında çok fazla tutarken rakibin sert müdahalelerine karşı çok sert tepkiler vererek maçın tansiyonunu yükseltti. Ercan ise daha önceki performanslarını bu maçta sahaya yansıtamasa da oyun görüşü ve son dakikada attığı gol ile maçın kaderini belirleyen isimlerden biriydi. Maçın adamı ise Ramazandı. İlk dakikadan itibaren takımını ateşleyen Ramazan bitiriciliği ve asistleri ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Maç içerisinde zaman zaman kopukluklar yaşasalar da Vurguncular takımı galibiyete ulaşmayı başardı.

kaybetme Faktörleri

Maç içerisinde bir çok kez öne geçmeyi başarsa da bir türlü farkı açmayı başaramayan ekip oyunun kontrolünü de eline alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mahmut mükemmel bir maç çıkarırken kurtarışları ile kalesinde adeta devleşse de son dakikalarda takım arkadaşlarının oyundan düşmesi ile onunda yapabilecek fazla bir şeyi kalmadı. Savunmada genel olarak uyumlu olan ekipte Haktan ve Taner tecrübeleri ile takım arkadaşlarını yönlendirmeye çalışırken Haktan savunmada rakibi en son karşılayan isimdi. Taner ise biraz daha hücum bölgesinde görev alırken tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalıştı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Abdü beklentileri karşılayamazken takımının en etkili ismi olan Uğurcan ise takımı için sahada her şeyi yaptı. Mesafe tanımaksızın şutlar çeken Uğurcan attığı goller ile takımını galibiyete taşımaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Ramazan
Maçın Gümüş Adamı:Uğurcan
Maçın Golü:Uğurcan
Maçın Kalecisi:Mahmut
Maçın Savunması:Alper
Maçın Orta sahası:Ramazan
Maçın Forveti:Uğurcan
Maçın Centilmeni:Burak