Vurguncular Net Bir Skor İle Galip!

Günün 2.maçında Vurguncular ile Yıldırım takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli başlarken açılışı yapan taraf Vurguncular oldu. Yıldırım takımı ilk yarıda bir türlü sonuca gidemeyince savunmada açıklar verdi ve ilk yarının son anlarında Vurguncular 1 gol daha buldu ve ilk yarı 2-0 Vurguncular takımının üstünlüğü İle geçildi. 2.yarıya Yıldırım takımı farkı azaltmak için baskılı başlasa da Vurguncular 2.yarının başında bulduğu gol İle farkı açtı. Kalan dakikalarda Vurguncular takımı farkı korumayı başardı ve maçı 4-1 skor İle Vurguncular takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Vurguncular takımı dakikalar ilerledikçe ataklarını sıklaştırdı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladılar. 2.yarının başında bulduğu gol ile iyice rahatlayan ekip maçı net bir skor İle kazanmayı başarırken kalede görev alan Orhan kalesinde adeta devleşti. Çok zor pozisyonlarda güzel kurtarışlara imza atan Orhan kurtarışları İle takımını rahatlattı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Engin savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Engin cansiperane oyunu ile büyük beğeni topladı. İleride tek toplar İle sonuca giden ekipte Vahip oyunun her 2 yönünde de oynarken klas pasları İle dikkat çekti. Enes ise tekniği ve hızı ile rakiplerini egale ederken attığı 2 gol İle farkı açtı. Maçın yıldızlarından olan Hasan ise bitiriciliğiyle rakibi zorlarken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Son dokunuşu çok iyi yapan Hasan oldukça efektifti. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanan Vurguncular maçı net bir skor İle kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Rakibi tartarak başlayan Yıldırım takımı ilk yarı girdiği pozisyonlardan eli boş dönünce ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı baskılı başlayıp risk alan ekip savunmada açıklar verince maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ali bugün kalesinde çok zorlanırken 4 gol yese de bir çok golü engelledi. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Mustafa savunmada bir çok kritik müdahalede bulunsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Muhammed topu ayağında çok fazla tutarken girdiği gol pozisyonlarını da iyi bir şekilde değerlendiremedi. Takımının tek golüne imza atan Hamdi ise 2.yarı oyuna girerken oyuna girdikten sonra ileriye hareketlik getirse de kalan dakikalarda yapabilecek fazla bir şey yoktu. Volkan takımını 2.yarı kırmızı karttan dolayı takımını eksik bırakırken hırsının kurbanı oldu. Zaman zaman etkili olsa da genel olarak oyunu kendi yarı sahasında kabullenen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı: Orhan
Maçın Gümüş Adamı:Hasan
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Orhan
Maçın Savunması:Engin
Maçın Orta sahası:Enes
Maçın Forveti:Hasan
Maçın Centilmeni:Yusuf