Vişne ve Yeşil Bursa Yenişemedi

Günün 2.maçında Vişne takımı ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. Maça daha etkili başlayan taraf Vişne takımı olurken Vişne takımı Ali ile öne geçmeyi başarsa da Yeşil Bursa takımı hemen karşılık verdi. İlk yarı karşılıklı goller ile geçilir iken 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı baskısını artıran Vişne takımı art arda 2 gol bularak 2 farklı öne geçmeyi başarsa da maçı bırakmayan Yeşil Bursa takımı maçın son anlarında 2 gol bularak beraberliği kurtardı. ve maç 4-4 beraberlik ile sonuçlandı.

Vişne 
Maça oldukça hızlı bir giriş yapan ekip erken bir gol ile öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamadı ve ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı oyuna ağırlığın koyan Vişne takımı 2 farklı skor ile öne geçmeyi başarsa da rehavete kapılınca maçın son anlarına doğru kalesinde 2 gole engel olamayınca kazanabileceği maçtan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Ali maç boyunca bir çok kritik kurtarışa imza atsa da son dakikalarda ki yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada oldukça etkili olan ekipte maçın son anlarına doğru rehavete kapılınca çok fazla açık verdi. İbrahim savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen İbrahim bazen yalnız kaldı. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtan ekipte Taner ve Ali E. takımlarının en efektif isimleriydi. Ali E. maçın açılışını yapar iken bitiriciliği ile fark yarattı, tam bir forvet olan Ali oldukça etkiliydi. Taner ise tekniği ve verdiği paslar ile maçı açar iken orta sahada yıldızlaştı. Maçın kırılma anlarında bir türlü istediğini elde edemeyen ekip beraberlik ile maçtan ayrılmaktan kurtulamadı.

Yeşil Bursa
Maça rakibin baskısı ile karşılaşarak başlayan ekip erken bir gol yiyerek geriye düşse de oyundan düşmedi ve skoru eşitledi. İlk yarıyı 2-2 beraberlik ile geçiren ekip 2.yarı bir ara 2 fark ile geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmadı ve maçın son anlarında 2 gol bularak maçtan beraberliği koparan ekipte Ömer kalesinde oldukça iyi bir maç çıkarırken 2.yarı takımı 2 fark ile geride iken farkın açılmasını engelledi. Savunmada zaman zaman oyundan düşen Yeşil Bursa takımında Ahmet savunmasında etten duvar ördü. Bir çok pozisyona ayak koyan Ahmet farkın açılmasını engelleyen isimlerdendi. İleride ilk yarı gol bulmakta zorlanmayan ekip 2.yarı bir türlü aradığı golü bulamayınca 2 fark ile geriye düştü, geriye düştükten sonra toparlanan ve çok iyi bir reaksiyon gösteren Yeşil Bursa takımında Batuhan ve Ufuk takımlarının skor yükünü çeken isimlerdi 2’şer gole imza atan 2’liden Ufuk takımın dinamosu gibiydi, takımının ataklarını şekillendiren Ufuk uzaktan şutları ile rakip kaleye füze yollayarak takımına beraberliği getirirken Batuhan ise forvette rakip savunmayı maç boyunca yıprattı, 2 gole imza atan Batuhan takımını oyunun içine sokan isimdi. Rakibin hatalarını çok iyi değerlendiren Yeşil Bursa takımı son dakikalarda beraberliği kurtardıkları için oldukça mutluydu.

Maçın Adamı:Ufuk
Maçın Gümüş Adamı:Taner
Maçın Golü:Ufuk
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Ahmet
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Batuhan
Maçın Centilmeni:Asker