Vişne City Zorlansa da Galibiyete Uzandı!

Günün 2.maçında Vişne City ile Balat Tr takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı karşılıklı goller ile geçilirken Vişne takımı ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Balat Tr takımı beraberlik için bir çok gol pozisyonuna girse de bunlardan sonuç alamadı. 2 ekipte 1’er penaltıdan yararlanamazken maçı 4-2 Vişne takımı kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli bir başlangıç yapan Vişne City takımı ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başarırken 2.yarıda aynı tarifeyi uyguladı ve maçı 4-2 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Temel bir kaleciden daha çok bir stoper gibiydi. Rakibin uzun toplarında savunmasına yardım eden Temel kalesinde de kurtarışları ile devleşmeyi başardı. Savunmada çok uyumlu olan ekip zaman zaman savunmada açıklar verse de birbirlerinin açıklarını çok iyi kapattılar. Ali savunmanın bel kemiğiydi. Müdahaleleri ile dikkat çeken Ali topu savunmadan çıkarırken de oyunu oldukça rahatlatıyordu. İleride tek toplar ve teknik oyuncuları ile sonuca giden ekipte Rıdvan sahanın en genç oyuncusu olurken tekniği ve hızı ile rakiplerini çok kolay egale ederken oyun görüşüyle de oyunu açan isimdi. Maçın yıldızı olan Emre ise attığı 2 gol ile yıldızlaşırken bitiriciliğiyle ve uzaktan attığı şutlar ile rakibi oldukça zorladı. İlk dakikadan itibaren oyunun temposunu ayarlayan ekip zaman zaman zorlansa da maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibi tartarak başlayan ekip ilk yarıyı geride tamamlasa da 2.yarı oyuna ağırlığını koydu fakat bir türlü sonuca gidemedi, bir penaltıdan da yararlanamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Eren kalesinde bir çok gol pozisyonunu engellemeyi başarsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşayan Balat takımında Habil maç boyunca savunmasını terk etmezken bazı müdahalelerinde yavaş kalınca kolay geçildi. İleride uzaktan şutlarla etkili olmaya çalışan ekipte Emirhan gününde değilken Özgür ile Gökhan ise 1’er gol ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar, Özgür takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. Gökhan ise ileride istediği toplarla zaman zaman buluşsa da Vişne takımının savunmasında kayboldu. Genel olarak maçın içinde olan ekip şansları yaver gitmeyince yenildiler.

Maçın Adamı:Emre
Maçın Gümüş Adamı:Rıdvan
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Temel
Maçın Savunması:Ali
Maçın Orta sahası:Rıdvan
Maçın Forveti:Emre
Maçın Centilmeni:Gökhan