Vişne City Master Cup’ta Çeyrek Finalde!

Master Cup A Grubu 2. hafta maçında grubun favorilerinden Filistin ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken her iki taraf da sahaya as oyuncularından yoksun bir şekilde sahaya çıktığı müsabakada Vişne City devreyi 3 1 önde tamamlarken maçtan da 6 3 lük skorla galip ayrılıp gruptan çıkmayı garantiledi, Filistin Rovers ise turu son maça bıraktı.
Kazanma Faktörleri:
Vişne City takımı maç boyunca iyi savunma yaparken ilk yarıda kontrollü şekilde hücum yaptı ve bulduğu pozisyonları iyi değerlendirip devreyi önde tamamlamasını bildi. 2. yarıda çözülen rakibi karşısında farkı açmakta zorlanmayan ekip sahadan 6 3 lük skorla galip ayrılarak gruptan lider çıkmayı büyük ölçüde garantiledi diyebiliriz. Alınan galibiyette disiplinli oyun ve bireysel performanslar önemli rol oynarken Oktay orta alanda hareketli oyunuyla takımına ciddi katkı sağladı, maçı da 2 golle tamamladı, yine Ali da maç boyunca büyük efor sarfederken o da orta alanın hareketli ismiydi. Ali Emre savunmanın kanadından etkili bindirmeler yaparken Haktan da diğer kanadı iyi kullanıp maçı da 1 golle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Filistin Rovers takımı maça aslında iyi de başlamasına rağmen yediği hatalı golle yenik duruma düştü. Buna rağmen oyundan düşmeyen ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamazken kalesinde 2. golü de gördü. İlk yarıda kaçan goller devreye yenik girmelerine sebep olurken 2. yarıda yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maça erken havlu atarak tur şansını son maça bıraktılar. Alınan mağlubiyette kaçırılan goller başrol oynarken hücum hattı dünyaları kaçırdı, rakibin yaptığı ataklarda da savunmaya yeteri kadar destek gelmeyince kalelerinde özellikle 2. yarıda çok pozisyon verdiler. Hüseyin attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken önceki maçlarda attıklarıyla geceye damgasını vuran Slimani lakaplı golcü oyuncu bu gece kaçırdıklarıyla geceye damgasını vurdu.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Ali
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Haktan
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Ali
Maçın Centilmeni: Haktan
Maçın Golü: Oktay