Vişne City Kendine Geldi!

Final maçından sonra ki maçta Vişne City takımı ile Kity City takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda etkili olan Kity takımı öne geçmeyi başarsada oyunu tutmayı başaramadı. İlerleyen dakikalarda tecrübesini sahaya yansıtan Vişne takımı maçı 9-3 skor ile kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Vişne takımı oyunu kendi yarı sahasında kabullenerek oynadı. Bu oyun kurgusu nedeniyle geriye düşen ekip geriye düştükten sonra çok iyi bir reaksiyon göstererek art arda goller bularak ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarıya da hızlı giriş yapan ekip farka giderek maçı 9-3 kazanmasını bildi. Kalede Temel çok iyi bir iş çıkardı. Çok net gol pozisyonlarını engellemeyi başaran Temel kritik dakikalarda ki kurtarışları ile rakibin oyundan düşmesini sağladı. Savunmada Emre harikalar yarattı. Bütün kafa toplarında boy gösteren Emre kesici özelliği ile dikkat çekti. Mahmut orta saha da görev aldı. Orta sahada görev almasına rağmen sahanın her yerine ayak basan isim takımının en çok efor sarf eden ismiydi. İleri uçta Akın görev aldı. Bitiriciliği çok iyi olan akın attığı goller ile maçı kopartan isimdi. İlk dakikalarda geriye düşse de kolay bir şekilde galibiyete ulaşan Vişne takımını tebrik ederiz.
Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi başlayan ekip öne geçmeyi başarsa da skoru tutamayınca skorda ki üstünlüğü rakibe verdi. Skor üstünlüğünü kaybettikten sonra oyundan düşen Kity City takımı kalesinde art arda golleri engelleyemedi ve farklı mağlup oldu. Kalede görev alan Rıza 9 gol yese de en az 10 tane net gol pozisyonunu engelledi fakat takım olarak savunması kötü olan takımın kalecisi Rıza’nın yaptığı kurtarışlar da boşa gitti. Savunma kurgusu çok kötü olan ekip karşı takımın 6 pas içine girmesine bir türlü engel olamadı. İleride görev alan Nurettin ileri uçta çok fazla top ezdi. 2.yarı sahada adeta yürüyen isim bugün bekleneni veremedi. Forvette oynayan Mehmet ise maçın kilidi açan isim olsa da golü attıktan sonra rakip savunmanın ona özel önlem alması ile istediği toplarla buluşamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Akın
Maçın Gümüş Adamı:Mahmut
Maçın Kalecisi:Temel
Maçın Defansı:Emre
Maçın Ortasahası:Burak
Maçın Forveti: Akın
Maçın Golü:Akın
Maçın Centilmeni: Esat