Vasco ve Burselona Yenişemedi

Günün 2.maçında Vasco ile Burselona takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda oldukça etkili başlarken 14.dakikada öne geçen taraf Vascoydu. İlk yarı skoru korumaya çalışan Vasco savunmaya gömülünce Burselona takımı 2 dakikada 2 gol bularak ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı Vasco skoru eşitlemeye başarsa da Burselona takımı bir kez daha öne geçti. Herkes maçı Burselona takımının kazanacağını düşünürken Vasco takımında misafir oyuncu olan Emracan son dakika golü bularak maçın skorunu 3-3 olarak tayin etti.

Burselona
Maça temkinli başlayan Burselona takımı geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayarak ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı skora tekrar eşitlik gelse de maçı çok isteyen Burselona takımı bir kez daha öne geçmeyi başarsa da kalelerinde son dakika golü görünce maçtan beraberlik ile ayrılmaktan kurtulamadılar. Kalede görev alan Bayram takımının en etkili isimlerinden biri olurken çok kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada zaman zaman dağılsalar da maçın genelinde derli toplu bir oyun ortaya koyan savunmada Muhammed savunmanın bel kemiğiydi. Çok kritik dokunuşlarda bulunan Muhammed skoru tutan isimdi. İleride Ömerler ve Ayhan ile etkili olan ekipte Ayhan sürpriz golü ile takımını öne geçirirken, Ömer k. takımın dinamosu gibiydi. Ömer D. ise attığı gol ile takımını öne geçirirken oyun görüşü ile oyunu açtı. Forvette görev alan Ersin ise girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince rahat kazanabilecekleri maçtan 2 puan bırakan Burselona takımı beklemediği bir beraberlik aldı.

Vascos
Maça rakibine göre daha atak başlayan Vasco takımı 14.dakikada öne geçmeyi başarsa da skorun üstüne yatmaya çalışınca ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı. 2.yarının başlarında skoru eşitleseler de tekrar geriye düşen ekip uzun bir süre aradığı golü bulamazken son dakika golü ile yenilgiden kurtuldular. Kalede görev alan Hüseyin çok iyi kurtarışlara imza atarken farkın açılmasını engelleyen kişiydi. Savunmada çok çabuk dağılan Vasco takımında Fatih takımına olgunluk katarken savunmayı toparlayan isimdi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Mert zaman zaman oyundan düşerken Ahmet maçın açılışını yapan isimdi ve genel performansı iyiydi. Maçın yıldızlarından olan Emracan ise maçın kaderini belirleyen isimdi. Kafa toplarında ki hakimiyeti ile fark yaratan Emracan maçın yıldızıydı ve takımının yenilgisini engelleyen kişiydi.

Maçın Adamı:Emrecan
Maçın Gümüş Adamı:Ayhan
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Kalecisi:Hüseyin
Maçın Savunması:Muhammed
Maçın Orta sahası:Ömer K.
Maçın Forveti:Emrecan
Maçın Centilmeni:Ayhan