Vasco Takımından Askere Hediye!

Günün ilk ve tek maçında Losalacaaticos ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli başlarken açılışı yapan taraf Losalacaaticos takımıydı. İlk yarı Vasco takımı bir türlü aradığı golü bulamadı ve Losalacaaticos takımı ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başında inanılmaz bir başlangıç yapan Vasco takımı art arda goller ile öne geçmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda farkı 3’e çıkarmayı başarsa da Losalacaaticos takımı farkı 1’e indirmeyi başardı. Maçın son anları kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken Vasco takımı skoru korumayı başardı ve maçı Vasco takımı 3-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli bir başlangıç yapan Vasco takımı uzaktan attığı şutlar ile rakip kaleyi yoklarken ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamadı ve ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip zor da olsa galibiyete uzanmayı başarırken kalede görev alan Onur askere gitmeden önceki son maçına çıktı. Her zaman ki gibi muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımını adeta galibiyete taşıdı. Savunmada rakibe kolay top şansı vermeyen Vasco takımında Emre savunmanın bel kemiğiydi. Müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesen Emre maçın en çok top kesen ismiydi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Mert takımının ataklarını şekillendirirken kritik pasları ile takım arkadaşlarını besledi. Fakat Mert gol pozisyonlarında ise beklenen performansı sergileyemedi. Burak tekniği ve hızı ile fark yaratırken maçın adamı ise Oktaydı. İlk dakikadan itibaren rakip kaleyi yoklayan Oktay attığı goller ile takımını ateşleyen isimdi ve golcülüğü ile takımını galibiyete taşıdı. İlk yarıyı geride tamamlasa da 2.yarı çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Losalacaaticos takımı ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarının başında oyundan birden koptu ve 2 farkla geriye düştü. Maçın sonlarına doğru farkı 1’e indirmeyi başaran ekip devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Samet kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken kurtarışları ile takımını ayakta tutmaya çalışan Samet’in yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada uyumları iyi olan ekipte İsa savunmayı toparlayan isimdi. Bir çok kritik müdahalede bulunan İsa elinden geleni yapsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride gol yollarında kısır bir maç çıkaran ekipte Fuat takımın dinamosu gibiydi. Hem savunmasa hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmayan Fuat pas alışverişini gerçekleştirilen isimdi. Forvette görev alan Ali Rıza ise maçın açılış golüne imza atan kişiydi, ilerleyen dakikalarda ise pasif kaldı. İlk yarı savunmada çok iyi kapanan ekip 2.yarı aynı performansı sergileyemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:Onur
Maçın Golü:Oktay
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Mert
Maçın Forveti:Oktay
Maçın Centilmeni:Ali Rıza