Vasco Galibiyetle Başladı!

Günün tek maçında Alemdar City ile Vasko takımları karşı karşıya geldi. Kaleci Murat’ın yerde kaldığı pozisyonda Öne geçen Alemdar City takımı oyundan düşünce Vasko takımı 2 dakikada öne geçmeyi başardı. İlk yarı karşılıklı gol ile geçilirken 3-2 önde tamamlayan Vasko takımıydı. 2.yarı skoru eşitlemeyi başaran Alemdar City savunmasında açıklar verince maçı Vasko takımı 6-4 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça savunmada başlayan ekip kaleci Murat’ın ceza sahası dışında yaptığı müdahalede yerde kalması ile geriye düşen Vasko takımı bu gole çok iyi bir reaksiyon göstererek 10.dakikada 2-1 öne geçmeyi başardı. skoru koruyamasalar da ilk yarıyı 3-2 önde tamamlayan ekip 2.yarı beraberliğe engel olamasa da son 3 dakikaya girilirken skoru 5-3′ getirmeyi başardı. Son dakikalarda farkın 1’e inmesine rağmen atak oyunlarına devam eden ekip maçı 6-4 kazandı. Kalede görev alan Murat çoğu pozisyonda sakatlanma pahasına rağmen müdahalelerde bulunarak takımı adına iyi mücadele verdi. Savunmada uyumları iyi olan ekipte Fatih savunmanın bel kemiğiydi. Yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin ataklarını kesen Fatih takımını ayakta tutan isimdi. İleride hızlı oyuncuları ile sonuca giden ekipte Mert oyun görüşü ve 2’yönlü özelliği ile fark yaratırken Burak takımının şapkadan tavşan çıkaran ismiydi. Olmayacak pozisyonlarda golü bulan Burak maçın yıldızıydı. Güzel oyun sonucunda zorlu maçta galibiyete ulaşan Vasko takımı rakiplerine göz dağı verdi.
Kaybetme Faktörleri
Maça oyunun kontrolüne eline alarak başlayan Alemdar takımı rakibin hatasını çok iyi değerlendirerek öne geçse de skoru koruyamayarak 2 dakika sonra geriye düştü. Karşılıklı bulduğu goller sonrasında ilk yarıyı geride tamamlayan ekip 2.yarı beraberliği sağlasa da son 3 dakikaya 2 fark ile geriye düşerken son dakikalarda farkı 1’e indirmeyi başaran Alemdar City beraberlik golünü aradığı dakikalarda kalesinde golü görerek maçı 6-4 kaybetti. Kalede görev alan Oğuz bir çok gol pozisyonunu engellese de yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada genel olarak iyi bir oyun sergileseler de maç içinde zaman zaman kopukluklar yaşadılar. Nezir savunmada elinden geleni yapsa da çoğu pozisyonda kayarak kolay geçildi. İleride uzun toplar ile etkili olmaya çalışan ekipte Emre takımının oyununu yönlendirirken Murat oyunun her 2 yönünde de takımının en efektif ismiydi. Mert ise takımının en genci olurken takımına enerji verdi. İyi bir oyun ortaya koyan ekip galibiyet ile ayrılabileceği bir maçtan basit hatalar nedeni ile yenilgi ile ayrıldı.
Maçın Adamı:Burak
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Golü:Mert
Maçın Kalecisi:Murat
Maçın Defansı:Fatih
Maçın Ortasahası:Mert
Maçın Forveti:Burak
Maçın Centilmeni:Cemal